8 evenimente distractive pentru ziua de vineri, 8 mai

tipo
Foto:PC: Tipografia 5

Ziua, dar mai ales seara de vineri îți promite surprize mari în materie de petreceri. Poți alege să mergi să vezi cum funcționează o mașinărie sofisticată, la lansarea unui proiect de artă sau la una din multitudinea de petreceri din 8 mai.

#1. Preselecţia Finală „Miss Moldova 2015”, ora 12:00

miss moldova

În cadrul preselecţiei finale vor fi alese participantele la concursul „MISS MOLDOVA 2015”. Premiul mare este un automobil Suzuki. De asemenea, finalista concursului „MISS MOLDOVA 2015” va reprezenta Republica Moldova la Concursul Internaţional „Miss World”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Rube Goldberg 2015, ora 12:00

utm

Mașina Rube Goldberg este un dispozitiv mecanic care îndeplinește o sarcină trivială într-un mod extrem de complicat. Mașina folosește multe transferuri de energie de diferite tipuri, constituind un număr mare de etape. Vino și vezi cum sunt supuși acestei sarcini studenții de la UTM și cum se descurcă pe parcursul evenimentului. Mai multe detalii afli aici.

 

#3. smART – lansare oficială, ora 17:00

smart

Proiectul „smArt” are drept scop oferirea tinerilor plasticieni a posibilității de vânzare a propriilor lucrări, ce pot fi descoperite pe site-ul lor oficial. Acesta este sub egida LeaderSHE. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe #diez.

 

#4. Finala Cupei Interuniversitare 2015 la Brain Ring, ora 17:30

brain

Competiția este organizată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale cu suportul Ministerului Culturii al Republicii Moldova. Jocurile se vor desfăşura în Aula blocului A a Academiei de Studii Economice din Moldova. Participarea este gratuită, iar cele mai bune echipe vor fi premiate. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#5. KROLL „Prin Ninsori”, ora 20:00

krol

În cadrul acestui eveniment va avea loc lansarea albumului „Prin Ninsori”. Evenimentul va avea parte de o mulțime de oaspeți speciali, precum Kapushon sau Mani. Intrarea la eveniment te va costa 50 de lei. Mai multe detalii găsești aici.

 

#6. Enigmatic Showcase, ora 21:00

enigmatic

Al doilea trip sub marca Enigmatic Showcase cu muzică ce trebuie ascultată și simțită cu adevărat.
Este exact momentul cela, când pe primul loc este sunetul, când ești doar tu și muzica care te deplasează într-un spațiu, unde nu există frontiere. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#7. The Sound Of Music cu Alex Calancea, ora 21:00

soudn

Este o excursie-experiment dintr-o serie de concerte ghidate de Alex Calancea, având la bază improvizația. De la Jazz la Punk, Rock, Psychodelic. În acest concert îți vor fi propuse cele mai vestite piese Reggae și unele piese remixate în acest stil. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe iTicket.

 

#8. Mixtura, ora 23:00

mixtura

În cadrul acestui eveniment vei avea ocazia să te distrezi sub ritmurile de Rap, Trap, Disco, Rock, House, Tehno, Bounce sau Funk. Intrarea la eveniment e de 50 de lei. Mai multe detalii afli aici.

Echipa #diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine