Serge Kino a depus actele pentru a candida la funcția de consilier municipal Chișinău

serg1
Foto:Serge Kino a depus actele pentru a candida la funcția de consilier municipal Chișinău

Astăzi, 7 mai 2015, Serghei Barcari sau Serge Kino cum îl cunosc toți, a depus documentele la consiliul electoral de circumscripție al mun. Chișinău pentru a candida la funcția de consilier municipal Chișinău.

Motivul de a candida la această funcție a apărut din cauza indiferenței Primăriei și a consiliului, îndeosebi pentru a efectua schimbări reale în capitală, în toate domeniile. „Ei însă sunt mult mai preocupați de partajarea terenurilor și luarea deciziilor dubioase”, spune Serge Kino.

Au fost sute de oameni care au dorit să semneze pentru Serge Kino, fapt care arată implicarea societății civile și dorința de a aduce un candidat independent în consiliu. Dacă Serge Kino va trece în CMC fiind candidat independent, atunci va fi pentru prima dată în istoria contemporană când un candidat independent a trecut pragul și a ajuns în consiliul municipal Chișinău.

 

Serge Kino
Serge Kino

Programul și prioritățile sunt foarte simple și puține la număr, dar realizabile în 4 ani:

# Transparența decizională în Consiliul mun. Chișinău. Unicul om din societatea civilă care reprezintă cu adevărat societatea și interesele ei. Raportarea live de la ședințe și introducerea pe agenda consiliului a ideilor și propunerilor orășenilor.
# Staționarea microbuzelor doar la stații și respectarea regulamentului rutier.
# Amenajarea unui spațiu public de tip „Scuarul Cehov”.
# Proiect pilot pentru prima parcare municipală în PMAN.
# Prelungirea străzii Mesager până la str. Albișoara.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine