Recomandări de evenimente pentru miercuri, 29 aprilie

large
Foto:PC: weheartit.com

O zi plină de evenimente vă așteaptă să o savurați din plin. Iată recomandările noastre pentru ziua de azi.

#1. Moldova ICT Summit 2015

event8

Începând de astăzi, se lansează Moldova ICT Summit 2015, evenimentul anului în domeniul TIC. Acesta se va desfăşura în perioada 29 – 30 aprilie în incinta Palatului Republicii şi Hotelului Codru. Mai multe detalii despre eveniment aflați de aici, dar și de pe Facebook.

 

#2. ICT4Entrepreneurs

event7

Evenimentul este parte a ICT Summit. Sesiunea este dedicată actualilor şi potențialilor startuperi şi manageri digital media. Antreprenori de succes, experţi şi investitori din SUA, Germania, Franţa, Bulgaria, Estonia şi Letonia îşi vor împărtăşi experienţa. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

 

#3. Forumul Antreprenoriatului Social

event6

Scopul acestui eveniment este prezentarea antreprenorilor existenți, ideilor în dezvoltare, precum și inițierea unui dialog constructiv și unirea eforturilor pentru dezvoltarea antreprenoriatului social. Evenimentul are loc la Tipografia 5 începând cu ora 14:30. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#4. Poezia RM la Salon du Livre

event5

La Biblioteca Hașdeu are loc lansarea a cinci cărți de poezie. Evenimentul începe la ora 17:00. Puteți afla detalii de pe Facebook.

 

#5. Anthological Photography REPAINTING

event3

Începând de azi și până pe 23 mai, la Zpațiu (str. Al. Șciusev 103) va fi vernisată expoziția REVOPSIRE de David JULIA [ES]. Detalii – pe Facebook.

 

#6. GISELLE

event2

De la 18:00 vino la Teatrul de Operă și Balet pentru un spectacol deosebit: Giselle de Adolphe Adam. Afli detalii de pe Facebook.

 

#7. Scopurile unei femei de succes

event1

Fetele sunt invitate la un training la Tucano Coffee (str. Pușkin 15) începând cu ora 18:00. La training îți vei fixa scopuri pentru viitor şi vei descoperi care sunt valorile ce-ți conduc viaţa. Află mai multe detalii de pe Facebook.

 

#8. IQuiz[RU]-154

event4

Ziua de miercuri e pentru quiz cu prietenii. Vino la Pizza Celentano (str. Mircea cel Bătrân 4/6) pentru o competiție interesantă. Detalii – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine