(foto, video) Susține echipa teatral-artistică „Famous” din Cluj, pentru a-și îndeplini visul

unnamed (6)
Foto:PC: Echipa Famous

„Famous” este echipa de tineri artiști ce delectează de-a lungul anilor publicul clujean cu o serie de spectacole, show-uri și proiecte unice, a căror rezonanță impunătoare pulsează în toată România și pe plan extern.

Famous” și-a început activitatea în 2006 de la inițiativa unui tânăr licean din Iași – Cezar Lungu.

 

PC: Echipa Famous
PC: Echipa Famous

 

PC: Echipa Famous
PC: Echipa Famous

„Producătorii de zâmbete” și creatorii de concepte noi de divertisment reușesc cu succes să impresioneze constant spectatorii de diferite vârste. Prin comparație, rafinamentul imaginii și calitatea divertismentului marca „Famous” atinge standardele entertainment-ului țărilor înalt dezvoltate.

 

PC: Echipa Famous
PC: Echipa Famous

Recent, aceștia au început să ofere cursuri gratuite de teatru gestual, jonglerie, make-up, design, body painting și acrobație pentru tinerii din Cluj care doresc să-și dezvolte abilități în acest domeniu. Cursurile date devin o adevărată lecție de viață pentru tinerii din comunitate, uniți prin dragostea față de artă, întrucât prin teatru se distrug complexele, inhibiţiile, vulnerabilitățile, frica, timiditatea şi alte etichete puse de cei cu iluzia superiorităţii.

 

PC: Echipa Famous
PC: Echipa Famous

„Famous” este o echipă unită de oameni puternici, frumoși, talentați și plini de visuri. „Muncim zilnic împreună și ne dăruim în totalitate procesului de creație. Pe lângă timp și efort punem cu nesaț sufletul în tot ceea ce înseamnă „Famous”. Iubim la nebunie ceea ce facem, iubim să aducem zâmbete și să împărțim fericire publicului larg”, afirmă Artiștii „Famous”.

 

PC: Echipa Famous
PC: Echipa Famous

Echipa „Famous” dorește să împărtășească arta pură și să aducă în inimile spectatorilor acea doză de bucurie ce servește cu succes drept imbold spre sensibilizarea prin artă și frumos. Aceștia participă la un concurs de proiecte în care și-au prezentat inițiativa prin care doresc să prezinte 5 spectacole în aer liber, absolut gratuite pentru toți. Pentru a-și împlini visul, ei au nevoie de voturile oamenilor.

 

PC: Echipa Famous
PC: Echipa Famous

Pentru a susține acești tineri artiști, e nevoie doar de un click pe „Votează prin Facebook” la următoarele link-uri:

#1. Vatriom 

#2. Spectacol Corzi 

#3. Menuet pe catalige 

#4. Mitul pasării maiestre 

#5. Jonglerii cu poi.

Ziua limită pentru votare este astăzi, 15 aprilie 2015!

 

Urmărește activitatea „Famous” pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine