Participă gratuit la o tabără de vară și cunoaște mai multe despre cultura Poloniei

krakow-1_1606134i
Foto:PC: i.telegraph.co.uk

Doi tineri din Moldova au oportunitatea să fie selectați ca participanți în cadrul unei școli de vară de cunoaștere a culturii poloneze. Iată ce trebuie să faci ca să te înregistrezi.

„Get to Know about Poland” este școala de vară ce va reuni tineri din Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Cehia, Georgia, Ungaria, România, Slovacia și Ucraina într-o serie de activități desfășurate în perioada iulie−septembrie 2015.

Scopul programului este de a-i familiariza pe participanți cu bunele practici poloneze în domeniile transformărilor politice, sociale, de autoguvernare și dezvoltare economică.

Proiectul constă din două mari activități:

# Școală de vară pentru manageri culturali (18−26 iulie 2015, Cracovia, Polonia) – reprezintă un curs intensiv despre cultura Poloniei, diaspora poloneză, societatea civilă, situația economică, Parteneriatul Estic, dezvoltarea antreprenoriatului, educația non-formală.

# Serile Poloneze în țările partenere (august−septembrie, în toate țările partenere) − după participare la training, tinerii vor fi obligați să organizeze o Seară Poloneză ce va consta din ateliere și prezentări pe temele discutate la training. Rezultatele vor fi prezentate în format video sau foto organizatorilor trainingului.

Cine poate participa?

# Tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani;
# Cetățeni ai țărilor partenere, enumerate mai sus;
# Reprezentanți ai instituțiilor culturale, educaționale, ai organizațiilor de tineret, tineri activi social;
# Tineri care cunosc limba engleză.

Costuri

Mesele, cazarea și toate materialele de lucru sunt asigurate de către organizatori. Cheltuielile de călătorie vor fi rambursate.

Pentru a participa, trimite formularul de înregistrare completat organizației partenere din țara ta. Pentru detalii scrie la adresa poland@iwi.pl, coordonatoarei de proiect – Paulina Opielka.

Data limită de înregistrare este 15 aprilie 2015. Detalii puteți afla și din apelul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine