(foto) Noul MacBook de la Apple vine într-o formulă strălucitor de aurie

mc main
Foto:Nou MacBook vine în culoarea aurie, PC: Mashable

Noul MacBook Apple pare a fi un produs foarte drăguț − este incredibil de subțire, portabil și ușor. De fapt, este doar cu aproximativ 200 de grame mai greu decât iPad-ul original.

O altă trăsătură excelentă a MacBook-ului este că vine și într-o culoare aurie cu care tu, ca utilizator, vei ieși din anonimat.

Bineînțeles că este remarcabilă culoarea, însă noul produs Apple este încărcat și cu un echipament puternic de lucru. MacBook posedă un procesor Intel Core, o tastatură de dimensiuni complete, având taste cu 17% mai mari și un trackpad Force Touch care va detecta nivelul de presiune și forță ce-l depui pe însuși dispozitiv. Este de menționat că noul MacBook vine cu un singur port USB-C și cu un singur jack pentru căști, informează Mashable.

 

PC: Mashable
PC: Mashable

MacBook vine cu un ecran de 12 inch și cântărește circa un kilogram. Consumă cu 30% mai puțină energie decât modelul de calculator anterior.

 

mc1
PC: Mashable

La deschiderea MacBook-ului, tastele imediat încep să strălucească și sunt iluminate cu lămpi LED individuale ce stau sub fiecare buton.

 

PC: Mashable
PC: Mashable

Trackpad-ul senzitiv la presiune detectează modul în care tu apeși pe dispozitiv și ce fel de gesturi faci. O presiune mai mare asupra unui cuvânt sau fraze va depista imediat informația despre acest cuvânt, inclusiv o definiție din dicționar și apariția lui în Wikipedia.

 

PC: Mashable
PC: Mashable

Ecranul de 12 inch are o rezoluție 2.304 x 1.440. Unul dintre cele mai controversate aspecte ale MacBook-ului constă în eliminarea numărului mare de porturi USB și alți conectori tipici, lăsând doar un port USB-C și jackul pentru căști.

 

PC: Mashable
PC: Mashable

Noul MacBook este calculatorul perfect, după dimensiuni și funcții, al unui student.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine