Octavian Țîcu: „Nu candidez la primărie”

IMG_5005
Foto:PC: moldoverview.blogspot.com

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, istoricul și fostul boxer Octavian Țîcu a dezmințit informațiile cu privire la înaintarea candidaturii sale la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea formațiunii lui Iurie Leancă, Partidul Popular European din Moldova.

Cu puțin timp în urmă, acesta a scris, pe contul său de Facebook:

„Cred în puterea benefică a internetului și în capacitatea oamenilor de a folosi adecvat acest beneficiu al globalizării… prin urmare, țin să fac o precizare în legătură cu agitația de pe aici:

1. Nu candidez eu nici la o funcție de primar, am făcut întotdeauna doar lucruri la care m-am priceput și care îmi plac.

2. Îmi face greață campania inițiată de realitatea.md, n-are niciun substrat… eu nici măcar nu-s în MD, ci îmi vad de treburile mele istorice în alte părți.

3. Nu există nici o înțelegere cu PPEM în privința alegerilor la primărie.

4. Am susținut și voi susține PPEM atâta timp cât voi considera că această formațiune vrea într-adevăr să ofere o alternativă de guvernare RM și nu să fie instrumentul cuiva în mizeria din politica moldovenească. Prin urmare, acest gest trebuie privit simbolic și nu definitiv.

5. Consider că Dorin Chirtoacă este un bun primar și îmi voi da cu plăcere votul meu pentru el la următoarele alegeri, pentru că el a reprezentat și reprezintă mai mult decât un primar.

6. Degrabă apare filmul despre Simatoc, vă aștept pe toți la Cronograf pe 15 mai”, a conchis Octavian Țîcu.

Amintim că în dimineața zilei de azi, în presă au apărut informații potrivit cărora, Octavian Țîcu ar fi candidatul PPEM la funcția de edil al capitalei, asta deși el nu ar fi putut candida din partea Partidului Popular European din Republica Moldova, întrucât partidul încă nu a fost înregistrat la Ministerul Justiției.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine