Atenție! Poliția caută două adolescente dispărute de trei zile

image_3
Foto:Poliția din Cahul caută două minore dispărute PC: IGP

Două minore, domiciliate în orașul Cahul, sunt căutate de poliție. Adolescentele au plecat pe 6 aprilie de la domiciliu spre școală şi până în prezent, locul aflării lor nu este cunoscut.

Una dintre tinere are vârsta de 16 ani, înălţimea – 1,56 cm, părul blond lung, ochi căprui, faţa ovală, corpolență medie. În ziua dispariției, aceasta era îmbrăcată în scurtă de balon de culoare neagră, blugi de culoare albastră, căciulă de culoare roz, bluză de culoare închisă, încălțată în adidași de culoare albă și avea asupra ei un ghiozdan de culoare neagră cu manuale școlare.

Cea de-a doua tânără are 13 ani, înălţimea – 1,50 cm, părul blond închis, ochi căprui, faţa ovală, corpolență medie. Minora era îmbrăcată în scurtă de culoare cafenie, blugi de culoare albastră, căciulă neagră cu inscripții, încălțată în pantofi cu șireturi de culoare neagră, și avea asupra ei un ghiozdan de culoare neagră cu manuale școlare.

Cetățenii care dispun de careva informații privind stabilirea locului aflării minorelor din imagine, sunt rugați să sune la numerele de telefon: (0-299) 2-24-90, 079984076 sau 902.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine