7 evenimente ce te vor încălzi în această marți, 7 aprilie

rain
Foto:PC: binnazabla.com

Chiar de timpul afară rămâne a fi neclar, uneori toate cele 4 anotimpuri schimbându-se timp de o oră, te îndemnăm să nu stai acasă și să mergi, ca de obicei, la evenimente instructive, dar și la un concert rap al unei trupe de legendă.

#1. Atelier de încondeiere a ouălor de Paști, ora 11:00

entografie

În perioada 7 – 9 aprilie, între orele 11.00 și 16.00, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează tradiționalul Atelier de încondeiere a ouălor de Paști. Sunt așteptați toți doritorii de a învăța arta încondeierii cu ceară. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Prezentarea Serviciului German de Schimburi Academice la USM, ora 17:30

daad

Pentru cei interesați de bursele DAAD, Sophia Bellmann, lectorul Serviciului German de Schimb Academic, va oferi o prezentare detailată despre colaborarea universităților germane cu acest program, depunerea dosarelor de aplicare și dealine-uri. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Public Speaking la Top Toastmasters Club, ora 19:00

pub

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul ce va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. IQuiz[RO]-125, ora 19:30

iq

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#5. EN Quiz – 103, ora 20:00

 

enq

Jocul va consta din 5 runde, fiecare având câte 12 de întrebări. Va câștiga echipa care va avea cele mai multe puncte. Mai multe detalii vezi aici.

 

#6. Concert The Outlawz, SUA, orele 20:00

outlawz

The Outlawz este una din trupele iconice ale rapului, fondată în 1995 de Tupac Shakur. Trupa a continuat să existe și după decesul celui din urmă, reprezentând în continuare muzica rap din perspectiva clasică și necormercială. Băieții vor evolua marți seara în cadrul Tipografiei 5. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#7. Filmul „Bătălia pentru Sevastopol”, ora 21:20

Un film despre dragoste sub focul fără sfârșit al inamicului. Filmul este făcut în baza vieții Ludmilei Pavlicencko, una dintre primele femei care s-au alăturat Armatei Roșii. Sniperul sovietic Pavlicenco a devenit un simbol și erou al țării sale, ucigând sute de alți inamici. Orarul filmului îl găsești aici.

 

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine