(video) Proxenet la doar 18 ani. „Царь” racola tinere în scopul exploatării sexuale în Cipru

proxenet
Foto:PC: Captură video

Un tânăr în vârstă de 18 ani, originar din raionul Calaraşi, a fost reținut, fiind bănuit de racolarea şi transportarea fetelor în Cipru de Nord, oraşul Lefcoşa, pentru a se prostitua în cluburile de noapte.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au constatat că individul îşi alegea potenţialele victime prin intermediul reţelelor de socializare, plasând anunţuri în acest sens.

Astfel, le îndemna şi le determina să plece peste hotarele ţării, pentru practicarea prostituției contra-plată în cluburile de noapte din oraşul Lefcoşa, Cipru de Nord. Mai întâi de toate, individul coordona aspectul exterior al fetelor cu un presupus patron de club, unde urmau să ajungă. Tânărul avea rolul de a convinge victimele şi de a le perfecta toate actele necesare pentru a ajunge la destinație. Respectiv, el a procurat bilete la avion şi a perfectat documentele necesare pentru a trimite în Cipru două fete cu vârstele de 26 şi, respectiv, 27 de ani, domiciliate în capitală.

Bănuitul a fost reţinut şi încătuşat în sectorul Buiucani al capitalei, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore. Actualmente, el este cercetat penal pentru proxenetism şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 10 ani.

În context, poliţiştii investighează toate circumstanţele privind complicitatea altor persoane în această schemă criminală.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine