(video) Time-lapse: Apusul în Parcul Valea Morilor văzut în peste 1000 de fotografii

mmlkjuhh
Foto:PC: Lilian Iațco

Tânărul Lilian Iațco a realizat un video time-lapse ce prezintă peisajul peste lacul din Parcul Valea Morilor cuprins între răsărit și apus.

Potrivit spuselor sale, acest video este unul de testare, fiind prima sa experiență. „Pentru aceste 54 de secunde, am stat afară câte vreo 3 ore, timp de 3 zile. Această tehnică am văzut-o de mult timp, dar de circa o lună am atras atenția mai mult la ea și mi-am procurat un timer remote care facilitează fotografierea cu interval precis între ele fără să atingi aparatul de fotografiat”, a afirmat Lilian.

 

PC: Lilian Iațco
PC: Lilian Iațco

Totuși, fotografia este tărâm deja explorat de Lilian, întrucât a îmbrățișat acest hobby acum doi ani și, precum afirmă dânsul, face acest lucru din plăcere, fără a urmări acumularea unui venit.

Lilian a ales această locație, deoarece: „Acolo mi-a venit primul gând – lacul și mai ales erau niște nori contrastanți în acea zi”.

 

PC: Lilian Iațco
PC: Lilian Iațco

Tânărul a mărturisit că nu se va opri aici și și-ar dori să repete această experiență: „Următorul video aș dori să-l fac pe undeva la țară, unde e lumină mai puțină și stelele sunt mai clare”.

 

PC: Lilian Iațco
PC: Lilian Iațco
PC: Lilian Iațco
PC: Lilian Iațco

Iată care este rezultatul muncii lui Lilian Iațco timp de trei zile în Parcul Valea Morilor:

Time lapse test

Posted by Lilian Iatco on 25 martie 2015

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine