(foto) „Orașul meu” a vernisat cele mai frumoase 50 de poze „La Înălțime”

IMG_9279
Foto:Proiectul „Orașul Meu” poate fi văzut și „La Înălțime”

În seara de 19 martie, tinerii cărora le aparține inițiativa „Orașul meu”, au deschis oficial expoziția vernisată „La înălțime”.

„Orașul meu” a adunat prietenii la un eveniment închis, în cadrul căruia a fost anunțată deschiderea vernisajului „La Înălțime”. În cadrul acestuia sunt expuse 50 de imagini alese de către un juriu profesionist din peste 2.000 de imagini postate pe Instagram cu hash tagul #orasulmeu.

 

IMG_9313

Vernisajul se va afla timp de 3 săptămâni în incinta Muzeului Chișinăului (cunoscut ca Turnul de apă de lângă USM) la ultimul etaj, de unde vei avea parte și de o priveliște nemaipomenită asupra orașului tău. Poți veni de luni până vineri între orele 09:00 și 17:00 pentru a vedea cele 50 de poze. Organizatorii, de asemenea, îndeamnă tinerii să continuie să posteze poze cu hashtagul menționat mai sus.

 

IMG_9336

Adrian Pleșca, fondatorul proiectului „Orașul meu”, a adus mulțumiri tuturor pentru prezență și susținere continuă. Proiectul se bucură de o atenție deosebită din partea Municipalității, ceea ce, de fapt, a demonstrat și apariția-surpriză a edilului capitalei, domnului Dorin Chirtoacă, care, la rândul lui, a salutat inițiativa, promițând să o susțină până la capăt. Dumnealui, de asemenea, a povestit câte puțin despre istoria Chișinăului, cum acesta s-a metamorfozat de atunci și câte proiecte propuse au fost realizate. Deși tinerii păreau a fi emoționați de prezența edilului, acesta a fost prietenos cu toți cei prezenți, demonstrând un interes deosebit atât față de poze, cât și față de clădirea evenimentului.

 

IMG_9358

Auzul oaspeților evenimentului a fost încântat de un cuplu de interpreți, care a cântat piese melancolice și de suflet. Urmărește activitatea proiectului „Orașul meu” pe Facebook și pe #diez.

 

IMG_9319

IMG_9323

IMG_9324

IMG_9326

IMG_9344

IMG_9348

IMG_9361

IMG_9362

IMG_9360

IMG_9351

IMG_9279

IMG_9282

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine