(video) Trei tineri suspectați de tâlhărie și jaf au fost reținuți

inchisoare-1363592296
Foto:PC: radioresita.ro

Trei tineri în vârstă de 22, 25 și 30 de ani, originari din raionul Râșcani, sunt bănuiți de către oamenii legii de săvârșirea a două infracțiuni pe teritoriul aceluiași raion.

Primul caz a avut loc la 4 februarie curent, în satul Nihoreni. Trei persoane necunoscute au intrat în locuința unui bărbat de 47 de ani, l-au maltratat și i-au sustras 3 mii de lei.

În cel de-al doilea caz, la Unitatea de gardă din IP Râşcani a fost primit un apel telefonic din partea unei femei care a comunicat că la 29 ianuarie, curent, în jurul orei 00:30, aflându-se la serviciu în orașul Râşcani, din magazinul situat pe teritoriul unei stații PECO unde activează, o persoană necunoscută a sustras câteva produse alimentare.

La 17 martie, curent, forțele de ordine au efectuat percheziții în locuințele și automobilele bănuiților. În urma perchezițiilor, au fost depistate două pumnale din fier și un cuțit, cu care se presupune că ar fi fost săvârșite infracțiunile.

Aceștia sunt bănuiți de comiterea altor infracțiuni similare, iar pe numele suspectului de 25 de ani este pornită o cauză penală încă din anul 2012 pentru cauzarea leziunilor corporale grave unui angajat al poliției.

În prezent, suspecții se află în arestul poliției și sunt cercetați pentru „Jaf” și „Tâlhărie” și riscă privațiune de libertate de până la 10 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine