Incursiune în inima satului Horodiște pentru amatorii de plimbări în natură

main
Foto:Vent d’Est organizează incursiune în sânul naturii PC: facebook.com/assoventdest

Asociația Vent d’Est organizează o incursiune în sânul naturii tocmai în satul Horodiște, raionul Rezina, la data de 17 mai. Această acțiune va purta titlul de „Green Day”.

Cu scopul de a promova importanța protejării mediului în Horodiște, Vent d’Est preconizează o zi de plimbări pe jos sau cu bicicleta pe diferite traiectorii menite să reliefeze frumusețea împrejurimii: fauna, flora, canioanele, râul. La acest eveniment sunt invitați toți doritorii, care însă, înainte de participare, sunt obligați să se înregistreze la adresa de email: greenday@ventdest.org, până la data de 11 mai 2015.

Evenimentul în sine reprezintă și o oportunitate minunată de a degusta, la un preț redus, brânzeturile, vinul, mezelurile, gemul și alte produse alimentare preparate de asociație. Pornirea va fi la ora 10.00.

Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

Ce este Vent d’Est?

Fondată în 2002, Vent d’Est este o asociație legală non-profit. Scopul acesteia sunt acțiunile umanitare în Republica Moldova. Acțiunile sale sunt orientate spre populația defavorizată, în particular spre copiii din familii social vulnerabile. Regulat se organizează călătorii turistice/umanitare, pentru a premite tuturor persoanelor voluntare de a participa la aceste acțiuni.
Fiecare persoană suportă cheltuielile pentru călătorie. Vent d’Est acordă ajutor satelor izolate, care se confruntă cu o situație materială dificilă. Vent d’Est își autofinanțează toate proiectele. Asociația nu primește subvenții, iar sursele de venit sunt cotizația lunară, organizarea meselor, fabricarea și comercializarea trufelor de ciocolată… Toți banii colectați de Vent d’Est sunt reinvestiți în acțiunile asociației.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine