Participă la un concurs de logouri și câștigă un iPad

ema_logo_contest
Foto:PC: ESAA

ESAA sau Asociația studenților și absolvenților programului Erasmus+ lansează un concurs pentru a alege un logo pentru organizație. Câștigătorul concursului va fi premiat cu un iPad.

ESAA cuprinde mai multe organizații internaționale, având un nou format sub egida căruia are ca scop cooperarea și înțelegerea reciprocă între studenții care au învățat în instituțiile superioare din cadrul țărilor membre ale Uniunii Europene și crearea unei comunități cu o identitate puternică europeană.

În contextul obiectivelor organizației, ESAA lansează un concurs pentru alegerea unui logo. Criteriile de participare la concurs:

#  acronimul ESAA trebuie să fie vizibil în cadrul logoului și, de asemenea, logoul trebuie să menționeze asociațiile Studenților și Absolvenților Erasmus+;

# va fi apreciată creativitatea, originalitatea și redarea într-un mod cât mai inovativ prin designul ales a valorilor și obiectivelor ESAA;

Premiu:

Câștigătorul concursului va primi un iPad. Logo-ul câștigător va fi desemnat ca fiind oficial pentru ESAA și va avea lansarea pe 11 iunie 2015.

Logourile înscrise în concurs pot fi trimise coordonatorului proiectului, Pavan K SriramTermenul limită de aplicare este 24 martie, 2015.

Mai multe detalii despre concurs puteți afla și pe site-urile oficiale ale: Erasmus+, EMA, ESN, garagErasmus, Oceans Network.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine