Vino la un spectacol de revistă și vezi cum se trăiește „Viața în doi”

img_0723
Foto:Andrei Sochircă și Stela Botez PC: Mircea Zatușevschi

Se lansează un nou proiect teatral-artistic „Viața în doi” pentru toți iubitorii de teatru. Premiera va avea loc la 22 martie 2015, cu desfășurarea spectacolului de revistă „Povestea omului”.

Proiectul teatral-artistic „Viața în doi” este lansat de Centrul Cultural Vatra în colaborare cu Teatrul U.S.A Casa Actorului (UNITEM). Premiera va avea loc la 22 martie 2015, ora 18:00, în incinta Casei Actorului ( str. Pușkin 24, et.4.).

Protagoniștii proiectului sunt actorul Andrei Sochircă și interpreta Stela Botez. Cei doi vor evolua, pe parcursul derulării proiectului, în cele mai diverse roluri și spectacole, care vor aduce în lumină adevăratele valori general-umane. Cu o abordare a problemelor actuale din societatea noastră, noul proiect va pune în scenă piese de valoare cu caracter social și educativ.

Acest proiect teatral-artistic are menirea de a unifica și sensibiliza societatea, prin promovarea valorilor culturale autentice și susținerea creatorilor de valori, marilor personalități ale neamului.

Primul spectacol al proiectului este „Povestea omului” de Ion Pribeagu. Pe 29 martie și 5 aprilie, va fi înscenat același spectacol, iar pe 28 martie și 4 aprilie, interpreta Stela Botez vine cu un Concert folcloric „Ilenuța”.

Informații despre bilete puteți afla de la persoana de contact:
Oxana Camerzan, Nr. de telefon: 079 55 11 33.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine