(video) Accident grav. O mașină a fost făcută zob la Porțile Orașului

10949786_10153160702853188_1181393205_n
Foto:PC: Facebook.com/dorinplugaru

Un accident grav a avut loc în această seară la intersecția străzilor Valea Crucii și bulevardul Dacia din Capitală. Un automobil de model Audi s-a ciocnit cu un autoturism de model BMW. Unul din șoferi a decedat.

Serviciul 901 a fost alertat la ora 20.27 minute, cerându-se ajutor după producerea unui accident rutier la intersecția străzii Valea Crucii cu bulevardul Dacia din capitală, cu implicarea a două mașini de model Audi 100 și BMW 3. În ambele autoturisme se aflau doar șoferii.

În consecința impactului, șoferul din Audi 100 a rămas blocat între fiare. La fața locului au intervenit de urgență un echipaj de descarcerare al salvatorilor din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Botanica și unul SMURD din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 1. Salvatorii au descarcerat bărbatul din AUDI 100, cu vârsta de 51 ani, fiindu-i acordat primul ajutor de către angajații SMURD până la venirea Serviciului 903, care a continuat acordarea ajutorului medical, fiind ulterior transportat la spital.

Având traumatisme incompatibile cu viața, după ceva timp, persoana a decedat. Șoferul BMW-ului, în vârstă de 25 ani nu a avut nevoie de ajutor medical, fiind în afara pericolului. Echipa de pompieri a rămas în teren pentru acordarea ajutorului la lucrările de tractare a mijloacelor de transport și pentru asigurarea anti-incendiară. Toate circumstanțele acestui caz urmează să fie investigate de către organele de drept.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine