(video) Piesa Moldovei la Eurovision are videoclip

eduard
Foto:Eduard Romanyuta a lansat videoclipul pentru piesa „I Want Your Love” PC: MAIB

Câştigătorul finalei Eurovision Moldova 2015, ucraineanul Eduard Romanyuta şi-a lansat oficial videoclipul pentru piesa „I want your love”. Cu acest cântec artistul va merge în luna mai la Viena să reprezinte țara noastră la cea de-a 60-a ediție Eurovision Song Contest.

La realizarea clipului muzical au fost utilizate secvențe filmate anterior de către Eduard, a relatat pentru TRM.md producătorul artistului în Moldova, Alexandru Rusu. Având în vedere că este foarte puțin timp pentru a turna un produs de calitate, s-a recurs la o combinație din două clipuri. Imaginile noi au fost filmate în studiourile din Ucraina.

Această producție a fost realizată de către regizorul Kadim Tarasov și echipa ucraineană a companiei „ChupaCabra”, care a mai colaborat cu Gaitana, Loboda, Denis Maidanov, Bumbox, Dasha Suvorova, Kishe, A-Dessa.

Reprezentantul interpretului a promis că se lucrează la o nouă filmare și va mai dura încă două săptămâni până va fi prezentată publicului larg.

Eduard Romanyuta a fost desemnat învingătorul finalei naționale Eurovision din 28 februarie. Artistul a fost ales să reprezinte Republica Moldova la Viena, cu un punctaj maximal de 22 puncte. El a fost favoritul publicului, cu nota 12 (echivalentul a 13.500 mesaje, apeluri) și a obținut nota 10 din partea juraților (echivalentul a 84 de puncte).

Țara noastră va evolua în prima semifinală din 19 mai a concursului european de muzică alături de România, Rusia, Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Albania, Georgia și Ungaria.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine