Samsung pregătește o altă inovație. Vrea să lanseze telefonul flexibil

sams
Foto:Samsung pregătește o inovație incredibilă! După ecranul prelungit pe laterale, vrea să lanseze telefonul flexibil PC: yoda.ro

Compania din Coreea de Sud încearcă să continue inovațiile pentru a redeveni numărul 1 în topul producătorilor de smartphone-uri. După ecranul prelungit pe laterale vrea să lanseze telefonul flexibil.

Samsung s-a aflat pe locul 2 în topul producătorilor de telefoane pe ultimul trimestru din 2014, însă revenirea a început odată cu lansarea Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Samsung înregistrează pre-comenzi în număr record pentru cele două telefoane, însă nu se oprește aici, menționează yoda.ro.

Recunoscuți pentru investițiile uriașe în cercetare și dezvoltare, cei de la Samsung pregătesc o nouă inovație în materie de smartphone-uri. Samsung a primit recent un patent în Statele Unite pentru un smartphone flexibil.

 

Samsung pregătește o inovație incredibilă! După ecranul prelungit pe laterale, vrea să lanseze telefonul flexibil PC: yoda.ro
Samsung pregătește o inovație incredibilă! După ecranul prelungit pe laterale, vrea să lanseze telefonul flexibil PC: yoda.ro

Conceptul se bazează pe un set de elemente discret care se vor putea îndoi unul spre celălalt, formând o curbă. Legăturile vor fi prinse astfel încât vor putea exista curbe convexe și concave. Celulele de baterie vor fi, de asemenea, distribuite în mai multe secțiuni.

Patentul este unul logic în condițiile în care Samsung lucrează de ceva timp la display-uri flexibile. În mod normal însă va trece ceva timp până când patentul se va transforma într-un device propriu-zis.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine