Starurile din „Fifty Shades of Grey” cer salarii mai mari pentru următoarele două filme din serie

Jamie-Dornan-and-Dakota-Johnson-attends-the-UK-Premiere-of-Fifty-Shades-Of-Grey
Foto:Cer salarii mai mari PC: mirror.co.uk

„Fifty Shades of Grey” este unul dintre filmele cu cel mai mare succes. Milioane de fane s-au înghesuit să vadă aventurile erotice dintre Christian Grey și Anastasia Steele. Acum, starurile filmului cer măriri considerabile de salariu.

Conform presei americane, Jamie Dornan și Dakota Johnson vor să li se mărească salariile pentru următoarele filme din seria „Fifty Shades of Grey”. Primul film a trecut de pragul de 500 de milioane de dolari la nivel mondial, iar succesul este răsunător, ținând cont că bugetul total a fost de doar 40 de milioane de dolari, scrie procinema.ro.

Pentru primul film „Fifty Shades of Grey”, atât Jamie Dornan cât și Dakota Johnson au fost plătiți cu 250.000 de dolari fiecare. Acum, ei vor un salariu format din 7 cifre pentru următoarele două părți. Zvonurile din presă au speculat faptul că Jamie Dornan ar vrea să părăsească franciza, din cauza scenelor de sex, dar și a recenziilor negative primite.

 

Dakota Johnson și Jamie Dornan PC: marieclire.co.uk
Dakota Johnson și Jamie Dornan PC: marieclire.co.uk

O bombă în rândul criticilor, un succes în box office și un fenomen în rândul fanilor, „Fifty Shades of Grey” este totuși un proiect care le-ar putea propulsa cariera celor două staruri. Așa că, cei doi cer acum salarii mari pentru a reveni, chiar dacă Jamie Dornan vrea să renunțe la film. Totuși, presa britanică dezvăluie că salariul generos pe care l-ar primi pentru următoarele două părți l-a convins să nu renunțe: e vorba de aproape 7 milioane de dolari.

Filmul a fost criticat și pentru faptul că lipsește chimie și conexiune între Dakota Johnson și Jamie Dornan, dar și pentru povestea foarte slabă. Așa că, cei de la „Universal” au multe probleme de rezolvat pentru următoarele două parți: bugetul trebuie să rămână în jurul aceleiași sume, dar dacă refuză să mărească salariile, puțini sunt cei care ar acceptat să preia aceste roluri prost scrise. Regizoarea Sam Taylor-Johnson vrea și ea să renunțe și nu a semnat pentru următoarele filme, care ar trebui lansate în 2016 și 2017. Așa că, rămâne de văzut care este viitorul celui mai discutat film erotic al deceniului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine