(foto) 10 lucruri de nelipsit din garderoba unui bărbat

95
Foto:10 piese vestimentare care trebuie să se regăsească în garderoba unui bărbat PC: intrnd.ro

Stilul unui bărbat trebuie să inspire încredere, respect și eleganță, iar garderoba acestuia, pe lângă tricouri și pantaloni destinați antrenamentului la sală, trebuie să conțină și câteva piese esențiale, care îi vor conferi un aer de prospețime și virtuozitate.

Este cert că prima impresie este cea mai valoroasă, iar aspectul fizic îngrijit este unul din elementele definitorii ale unui bărbat care se respectă și cere a fi respectat. Pe lângă faptul că ar fi de dorit ca un reprezentat al sexului puternic să posede un mod inovator de gândire, comportamentul acestuia, silueta, dar și vestimentația sunt o prioritate.

Detaliile chiar contează, de aceea este foarte important să atrageți cât mai multă atenție asupra acestora. Sunt câteva piese vestimentare care nu pot fi neglijate, iar un bărbat rafinat nu doar le va prețui, dar și le va purta cu regularitate. Însă, dacă până acum nu știi cum să-ți pui în valoare personalitatea, atunci ghidează-te după următoarele puncte de reper, pentru a ști ce trebuie să ai în garderoba ta.

#1. Costum

 

PC: realmen.ro
PC: realmen.ro

Chiar dacă jobul tău nu presupune un dress code, este esențial să ai un costum frumos, bine croit, dintr-o țesătură scumpă. Un costum cu care nu ți-ar fi rușine să fugi de la propria nuntă.

 

#2. Ceas

 

PC: newfashionwearout.com
PC: newfashionwearout.com

Nu e neapărat ca ceasul să fie multifuncțional, deoarece el este mai mult un accesoriu de statut, care spune multe despre stăpânul acestuia.

 

#3. Pantofi clasici

 

PC: elle.com
PC: elle.com

Pantofii clasici, la fel ca și rochiile de seară nu se poartă în fiecare zi. Însă dacă ar trebui să pleci la un eveniment monden, pantofii clasici sunt mai mult decât o necesitate. Aceștia se pot odihni undeva într-o cutie, însă atunci când e momentul potrivit, trebuie să fie scoși și încălțați. Purtați cu grijă, ei o sa fie transmiși și nepoților, asta în caz că nu ai fugit de la nuntă.

 

#4. Geantă de călătorie

 

PC: maximonline.ru
PC: maximonline.ru

O geantă încăpătoare niciodată nu încurcă, mai ales dacă practici sportul sau ești pasionat de călătorii.

 

#5. Portmoneu

 

PC: handwers.com
PC: handwers.com

Odată cu vârsta, începi să prețuiești banii, iar prostul obicei de a-i purta mototoliți în buzunarele din spate ale pantalonilor dispare. Iată de ce portmoneul este semnul demnității unui bărbat.

 

#6. Mănuși din piele

 

PC: mehael.ru
PC: mehael.ru

În perioada rece a anului, mâinile reci sau rigide devin respingătoare. Astfel, mănușile sunt nu doar utile, dar și foarte elegante.

 

#7. Ciorapi

 

PC: maximonline.ru
PC: maximonline.ru

Este inacceptabilă ignoranța bărbaților în materie de ciorapi. Aceștia trebuie să fie curați, de aceeași culoare, de aceeași formă și nemâncați de șoareci.

 

#8. Curea

 

PC: zoomlife.ru
PC: zoomlife.ru

O curea lată, cu o cataramă frumoasă, fără inscripții gen „macho”, este nu doar comodă, dar și foarte estetică.

 

#9. Capot

 

PC: odezhda-doma.ru
PC: odezhda-doma.ru

Există o combinație perfectă între o ceașcă de cafea, un trup bine lucrat și un capot.

 

#10. Ochelari de soare

 

PC: realmen.ro
PC: realmen.ro

Ochelarii pot avea multiple funcții. Aceștia protejează ochii de la razele solare prea puternice și uneori mai ascund și ochii mahmuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine