Femeia din spatele evenimentelor marca Women’s Summit Moldova

11071964_442178349271979_1242851500_o
Foto:Workshop cu Tatiana Țîbuleac PC: Arhiva personală

Creativă din fire încă din fragedă copilărie, Lilia Ioviţa, fondatoarea Women`s Summit Moldova, reuşeşte de fiecare dată să surprindă femeile cu evenimente de suflet, înglobând o comunitate a doamnelor interesate de dezvoltarea personală. Din interviul de mai jos vom afla cine este femeia din spatele Women`s Summit Moldova şi care este definiţia sexului frumos în viziunea ei.

Women`s Summit Moldova are în palmaresul său deja 11 ediţii, începând cu octombrie 2013 şi asta datorită eforturilor echipei coordonate de Lilia, autointitulată „vulcan de energie”.

Vroiam să fac ceva de suflet

Impulsul care a propulsionat iniţierea acestei comunităţi a fost dorinţa arzătoare de a face ceva pentru femei. După multe alte proiecte anterioare de anvergură, mi-am propus să fac ceva de suflet, să creez o lume a doamnelor în care să înveţe ceva util, pentru că anume Ea, femeia, este motoraşul unei familii, persoana care produce schimbări, motivează şi procreează.

 

Atmosfera în cadrul evenimentelor PC: Arhiva personală
Atmosfera în cadrul evenimentelor PC: Arhiva personală

La capitolul hobby, îmi place să citesc, să pictez, dar și să pescuiesc. Probabil am moştenit această plăcere de la bunelul. În timpul pescuitului, reuşesc să mă reculeg, să meditez şi să primesc inspiraţia, energia atât de necesare mie. Natura este generatorul meu de noi forţe.

 

Lilia Iovița  PC: Arhiva personală
Lilia Iovița PC: Arhiva personală

Definiţia femeii versus cea a bărbatului

Încă de la fondarea Women`s Summit Moldova, am început a mă implica foarte mult în acest domeniu. Acest lucru a produs schimbări în propria persoană, dar şi în raport cu partenerul de viaţă. Astfel, actualmente, am ajuns la concluzia că orice femeie trebuie să dea prioritate sănătăţii, aspectului estetic exterior și înțelepciunii sale (intelectului), după care urmează partenerul de viaţă, copiii şi, în fine, cariera sau jobul. Construcţia bărbatului e exact inversă: el va considera să pună în prim plan cariera, apoi soţia şi copii. Iată cum ar arăta o familie model din perspectiva experienţei şi cunoştinţelor acumulate.

 

Workshop cu Mihaela Tatu  PC: Arhiva personală
Workshop cu Mihaela Tatu PC: Arhiva personală

Ceea ce ne face speciali. Obiective

Women`s Summit Moldova este un proiect sub denumirea căruia organizăm evenimente dedicate femeilor. Unul din obiectivele comunității este de a crea o ambianță de interacțiune a femeilor, unde vor fi înțelese și se vor simți speciale. Împreună cu ele vom identifica soluții pentru cele mai stringente probleme feminine, iar ieșind de la fiecare eveniment, femeile vor purta zâmbetul pe față, aprecierea de sine și dragostea de viață.

 

Workshop cu Lilu  PC: Arhiva personală
Workshop cu Lilu PC: Arhiva personală
Lilia Iovița și Tatiana Țîbuleac PC: Arhiva personală
Lilia Iovița și Tatiana Țîbuleac PC: Arhiva personală
Workshop cu Sanda Filat  PC: Arhiva personală
Workshop cu Sanda Filat PC: Arhiva personală
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine