(foto, video) Descoperă apartamentul 3D al unei familii londoneze

1
Foto:Desen 3D pe un bloc locativ din Marea Britanie

Pentru că Londra este un oraș ploios și sumbru, pictorii au decis să-i adauge un pic de culoare prin intermediul unor desene murale 3D, care par a reprezenta aspectul interior al unui apartament britanic tipic.

Crearea instalației a ocupat aproximativ două săptămâni. Astfel, în cele peste 160 de ore de muncă, artiștii au încercat să redea autenticitatea atmosferei, elaborând proiectul și transpunându-l pe perete.

Pentru că majoritatea britanicilor optează pentru culori neutre ca alb sau bej, pictorii au decis să motiveze locuitorii să iasă din tipare și să aleagă culori vii, gustoase, care inspiră viață în atmosfera monotonă a orașului.

La o privire mai atentă, putem deduce că apartamentul virtual are 6 camere: 4 dormitoare, o bucătărie și o cameră de zi, foarte natural reprezentate, mai ales datorită oamenilor care stau la masă la primul etaj al apartamentului.

Este o inițiativă excelentă de a înfrumuseța orașul și de crea dispoziție trecătorilor. Astfel, zeci de londonezi s-au oprit pentru a contempla și a fotografia pictura murală.

 

3
PC: dailymail.co.uk
2
PC: dailymail.co.uk
collaged
PC: dailymail.co.uk

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine