Intenționa să-și distreze prietena de 8 Martie. Un tânăr a furat un automobil la Bălți

big-furt-de-accesorii-auto-descoperit-de-poli-ie-2
Foto:PC: Tv7.md

În noaptea de 8 spre 9 martie, curent, în jurul orei 02:00, pe una din străzile municipiului Bălți, de către o echipă de patrulare a fost somat să se oprească un automobil de model „Ford” care se deplasa contrar sensului de circulație a transportului. Șoferul a ignorat cerințele legale ale polițiștilor de a stopa mijlocul de transport, accelerând ș continuând deplasarea pe străzile orașului.

În timpul urmăririi, inspectorii au solicitat ajutorul altor echipaje de patrulare dislocate în apropiere. Astfel, la intersecția străzilor Victoriei cu Petru Movilă, conducătorul a pierdut controlul vehiculului, drept urmare, s-a tamponat în gardul unei case de locuit, apoi a coborât din mașină, încercând să se eschiveze de la locul accidentului.

Imediat, două echipe de patrulare au pornit pe urmele suspectului. În scurt timp, acesta a fost reținut și încătușat. În timpul cercetării la fața locului s-a stabilit că, conducătorul auto în vârstă de 19 ani, locuitor al municipiului Bălți, a furat mașina respectivă din curtea unui bloc de locuit, situat pe strada Calea Ieșilor. În așa mod, tânărul intenționa să-și distreze prietena de 8 Martie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine