Cum politicienii din Moldova înțeleg femeile și ce le spun de 8 martie

dodoncollage
Foto:Felicitările de 8 martie a politicienilor din Moldova

În 2014, majoritatea partidelor au recurs la filmulețe pentru a felicita femeile de 8 martie. În 2015, politicienii au decis să pună accent pe flori. Echipa #diez a colectat mesajele de felicitare a majorității politicienilor din Moldova.

Iurie Leancă

 

Flori de la Leancă
Flori de la Leancă

Ziua de 8 martie, pe care o sărbătorim azi, este una dintre cele mai îndrăgite în Republica Moldova. Şi asta nu pentru că nu am iubi şi aprecia femeile în celelalte zile ale anului, ci pentru că ne bucură acest prilej „oficial” de a le mărturisi cât de mult înseamnă în viaţa noastră şi în viaţa întregii ţări. Voi – mame, fiice, soţii – sunteţi cele care păstraţi viu focul din vatră, cele care daţi suflet casei şi o umpleţi de căldură. Şi voi sunteţi cele care, prin exemplul personal şi profesional, ne motivaţi să mergem înainte, spre noi realizări!

La mulţi ani, dragile noastre femei!

Marian Lupu

 

Flori de la PD
Flori de la PD

Multstimate doamne și domnișoare,

În numele Partidului Democrat din Moldova, vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii de 8 martie, ziua în care scumpele noastre doamne și domnișoare culeg cele mai frumoase și sincere urări de bine.

8 Martie este ziua în care se îmbină armonios cele patru caracteristici ale femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, tandreţea şi fineţea. Deşi femeile sunt, aparent, fiinţe firave, întotdeauna au purtat pe umerii lor o povară egală, ba chiar uneori mai mare decât cea pe care o duc bărbaţii. Şi meritaţi toată preţuirea noastră!

În semn de profundă recunoştinţă, noi, bărbaţii, Vă exprimăm şi cu acest prilej întreaga noastră preţuire. O dovadă în acest sens o constituie şi faptul că, în Partidul Democrat din Moldova, femeile se pot afirma şi se afirmă plenar pe multiple planuri, ele participă activ la luarea deciziilor, sunt promovate în funcţii de conducere la toate nivelurile autorităţilor publice şi ale societăţii moldoveneşti.

Va doresc, doamnelor şi domnişoarelor, să aveţi parte de o primăvară plină de iubire şi armonie, să fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, zâmbete de copii, bunăstare, sănătate. Fie ca pacea şi înţelegerea să fie mereu în familiile Dumneavoastră.

Vlad Filat

 

Flori de la PLDM
Flori de la PLDM

În acest început de primăvară sărbătorim Ziua Internațională a Femeii. Este încă un prilej de a vă mulțumi, stimate doamne, pentru dragostea, grija și susținerea pe care ne-o purtați zi de zi. Vă mulțumim pentru că ne-ați dat viață, pentru clipele de fericire, pentru că sunteți alături atât în clipele fericite, dar și în cele mai grele momente din viață. Îmi doresc să vă aduc cele mai calde și sincere urări de bine, să fiți mereu iubite și respectate, iar fericirea și frumusețea să nu lipsească niciodată de pe chipul vostru! Vă doresc o primăvară plină de soare, sănătate și multe bucurii alături de cei dragi! La mulți ani, Scumpe femei ale Moldovei!

Mihai Ghimpu

 

Flori de la PL
Flori de la PL

Cu ocazia sărbătorii de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, Vă aducem cele mai calde și sincere felicitări.

Astăzi şi în fiecare zi Vă suntem recunoscători pentru că ne sunteţi aproape şi ne dăruiţi dragostea Voastră. Cu siguranţa că numai datorită Dumneavoastră această lume are viitor, iar dacă într-o zi soarele şi-ar pierde din strălucire, Voi l-aţi putea înlocui.  

Suntem conştienţi că fără Dumneavoastră, Frumosul, Binele, Adevărul şi-ar pierde valoarea, pentru că Vouă vi se datorează viața pe pământ și continuitatea, fără de care n-ar fi existat omenirea.

Vă dorim să fiți mereu fericite, frumoase, sănătoase și să dăruiți iubire, pentru că fără iubirea DVS nimic nu ar mai avea sens. Vă mulțumim pentru fiecare zâmbet pe care ni-l oferiți și ne faceți, astfel,  viața mai frumoasă! Vă mulțumim pentru susținere și pentru puterea de a trece prin toate greutățile vieții cu fruntea sus și cu zâmbetul pe buze.

Igor Dodon

 

 

Felicitare de la PSRM
Felicitare de la PSRM

Toate se schimbă, ne schimbăm și noi odată cu timpul. Dar există valori eterne – frumusețea, iubirea, credința…

Dragile noastre, scumpele noastre femei, vă mulțumim pentru viața pe care ne-ați dat-o, pentru fericirea pe care ne-o oferiți în fiecare zi, pentru copii și pentru căldura casei! Datorită vouă, viața este mult mai senină, iar speranța în bine – mereu vie. Să fiți sănătoase și iubite!

Aproape tot ce avem mai sfânt pe pământ e întruchipat de femeie – așa a fost și va fi mereu!

Vlad Plahotniuc

 

Flori de la Plahotniuc
Flori de la Plahotniuc

La mulţi ani, cu ocazia Zilei Femeii!
Fie ca bucuria acestei sărbători să vă însoţească tot anul, să fiţi iubite, fericite şi ocrotite!
În loc de alte urări, eu vă încurajez să vă trăiţi viaţa din plin, cu bucurii şi cu emoţii pozitive.
Bucuraţi-vă de ceea ce aveţi în jur, de familie si de prieteni, de oamenii dragi care vă sunt alături.

Renato Usatâi

 

Flori de la Renato
Flori de la Renato

Chiril Gaburici

 

Flori de la Gaburici
Flori de la Gaburici

Dragi doamne și domnișoare, dragi mame, fiice și bunici!

Ziua de 8 martie, sărbătorită astăzi în toată lumea, mă duce cu gîndul la femeile care mi-au marcat viața – mama, soția, bunica -, dar și la toate femeile țării noastre care sînt, pentru fiecare dintre noi, sursă constantă de inspirație și de perseverență.

Contribuția femeilor este esențială în orice societate. În Moldova femeile au fost, dintotdeauna, indispensabile în cele mai sensibile și solicitante domenii ale vieții publice. Fără ele nu ne putem imagina școala unde ne sînt educați copiii sau spitalul unde ne sînt tratați părinții. Totodată, femeile noastre s-au afirmat cu brio în activități cîndva considerate strict pentru bărbați – business, apărare, politică.

Sînt performanțe care mă fac să mă simt mîndru pentru femeile țării mele și care, în același timp, îmi întăresc convingerea că trebuie să facem și mai mult pentru ca femeile să aibă și mai multe șanse de afirmare, în cele mai diverse domenii. Doar cu participarea plenară a femeilor în toate sferele vieții publice vom putea vorbi de o societate prosperă și armonioasă. Pentru că spre deosebire, de noi, bărbații, femeile știu să analizeze și să ia decizii și prin prisma emoțiilor. Dar mai ales pentru că știu să îmbine, la cel mai înalt nivel, profesionalismul și dedicația.

Vă mulțumesc pentru tot ce faceți și vă doresc, și în această primăvară, sănătate și bunăstare pentru familiile dumneavoastră, și multe visuri împlinite pentru fiecare!

Comparați mesajele din 2015 cu cele din 2014: Mesajele politicienilor de 8 martie 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine