(foto) Primele impresii de la primul Târg Internațional de Turism desfășurat la Chișinău

IMG_7896
Foto:Târgul de Turism al Republicii Moldova

Astăzi este dat startul primului târg internațional de turism din țară, denumit Târgul de Turism al Republicii Moldova, care se va desfășura în perioada 5 – 8 martie în incinta Palatului Republicii.

Astfel, participanții, atât locali, cât și cei invitați din alte regiuni și țări, au posibilitatea să-și promoveze ofertele fierbinți, evenimentul servind drept un pas ce deschide sezonul de vară al călătoriilor.

Deși, în primele ore, sala târgului nu a fost aglomerată, câteva agenții turistice deja discutau și ofereau consultație puținilor oaspeți ai evenimentului. Doamnele și domnișoarele au acces gratuit la eveniment, întrucât Târgul de Turism se desfășoară în perioada când femeilor li se dăruiesc multe flori și cadouri. Iată de ce, în această dimineață, au venit, în mare parte, doamne, care aveau o oră liberă până la serviciu și căutau o ofertă convenabilă pentru concediul lor.

 

IMG_7879-horz

Atmosfera evenimentului este susținută de muzica de vară, care îndeamnă oaspeții evenimentului să cerceteze minuțios toate ofertele de călătorii. De asemenea, în cadrul evenimentului se pot observa elemente precum vapoare de lemn, coronițe de flori, motive naționale – elemente, prin care din start poți înțelege care oferte îți vor fi propuse.

În cadrul evenimentului, poți găsi oferte reușite de a-ți petrece vacanța în Grecia, Bulgaria sau România, acestea fiind doar câteva din țările cerute pe piața turistică. De asemenea, organizatorii promit că vor fi organizate mese rotunde și workshopuri, unde oaspeții evenimentului vor putea discuta cu afaceriștii din domeniu, precum și cu consumatorii potențiali ai ofertelor. Târgul de Turism găzduiește și un mic târg de obiecte artistice, precum bijuterii la prețuri speciale, diferite obiecte religioase, dar și produse, precum Heres, vinuri și mici obiecte de uz casnic.

cats1

#diez a aflat că la Mamaia, România, se află complexele hoteliere destul de scumpe, iar în zonele periferice, precum Eforie de Nord și Eforie de Sud, acestea au prețuri mai convenabile.

O ofertă avantajoasă vine din partea Leotur Travel Agency – poți pleca în Grecia cu doar 80 de euro, prețul acoperind transportul, cazarea și asigurarea. De asemenea, reprezentanții agenției au menționat că aduc și oferte destinate persoanelor cu gusturi mai speciale și anume oferte la hotelul Mardan Palace din Antalya, unde sunt, de exemplu, mobilă sau robinete aurite și unde se odihnesc cele mai faimoase vedete. O noapte de cazare în acest hotel costă până la 1.000 de dolari. Incitant, nu? Iată de ce, te invităm să vii la Târgul de Turism, care se va desfășura până pe 8 martie și să urmărești #diez pentru alte detalii interesante despre târg. Amintim că accesul domnilor la târg costă 50 de lei, iar biletele pot fi procurate de la partenerul evenimentului iTicket.

 

cats2

 

cats3

IMG_7883-horz

cats4

 

Leotur

IMG_7899

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine