(video) Tânăra interpretă Nicoleta Nucă a lansat piesa „Nu sunt” la Kiss FM

unnamed
Foto:Nicoleta Nucă a lansat piesa „Nu sunt” la Kiss FM

Prima săptămână din martie a început cu soare, mărțișoare și oaspeți frumoși în studioul Kiss FM. Aici a venit Nicoleta Nucă, lansând noua sa piesă „Nu sunt”, videoclipul căreia a adunat peste 700.000 de vizualizări pe YouTube.

De mică, visul Nicoletei era să cânte, iar visul său a devenit realitate și una frumoasă, pentru că o face foarte bine. Cele mai importante voci din industria muzicală din România au confirmat acest fapt.

Cât despre piesa „Nu sunt”, Nicoleta a povestit că a fost compusă și produsă de băieții de la The Farmers, care au avut colaborări de succes cu INNA – „Spre mare”, Antonia – „Jameia”, Antonia feat. Puya – „Hurricane”, Holograf și Antonia – „Întoarce-te acasă”.

„Este o piesă cu un mesaj foarte puternic, actual, despre femeile care se găsesc într-o ipostază de trofeu. Din fericire, pentru mine nu e o dezamăgire personală, dar este un mesaj care vreau să fie auzit”, a declarat Nicoleta Nucă în direct la Kiss FM.

 

Nicoleta Nucă în studioul Kiss FM
Nicoleta Nucă în studioul Kiss FM

„M-a ajutat mesajul piesei să joc rolul unei persoane care suferă. Îmi place muzica și primesc plăcere de la ceea ce fac, iată de ce, cred că rezultatele merită acele două zile de filmări în care am reușit să răcesc un pic”, a adăugat Nicoleta.

Animatorul Kiss FM, Andrei Marcu, i-a pregătit și o serie de întrebări blitz, în urma cărora, ascultătorii au aflat că între ceai și cafea, Nicoleta preferă ceaiul, pantofii să fie de 10 cm, rochia neagră și muzica bună. Cică morcovul e mai portocaliu decât portocala pentru că are mai mult caroten, iar dacă ar fi să-și aleagă o super putere, Nicoleta ar vrea să poată citi gândurile.

Interpreta s-a descurcat cu brio și la provocarea de a cânta câteva versuri din piesa „O zi”, semnată de Ștefan Bănică Jr.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine