Prezentatorul român Cătălin Măruță vine în premieră la Chișinău

maruta
Foto:Cătălin Măruță va fi gazda evenimentului organizat de Clubul Nostru PC: ampress.ro

Cătălin Măruță vine pentru prima dată la Chișinău în calitate de invitat special al clubului pentru femei „Clubul Nostru”. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 7 martie, la ora 16:00, la Restaurantul Oscar din Capitală.

Jovialul și sociabilul Cătălin Măruță, gazda emisiunii „La Măruță” de la ProTV și cel care a avut în calitate de invitați toate vedetele din România, va răspunde, în exclusivitate, la întrebările invitatelor „Clubului Nostru”, în cadrul unui eveniment excepțional. Acesta va vorbi despre viața sa ieșită din tipare, despre carieră, persoanele dragi, preferințele și slăbiciunile sale. Ce își dorea să devină în copilărie, care sunt cele 5 lucruri pe care nimeni nu le cunoaște despre el sau unde se vede în 5 ani sunt doar câteva întrebări pe care le puteți adresa în cadrul evenimentului.

Prezentatorul de peste Prut va fi vedeta celei de-a 29-a ediții a evenimentelor marca „Clubul Nostru”. „De ce Cătălin Măruță? Din mai multe motive, care sunt destul de evidente. Îmi place că este un profesionist și în ciuda formatului emisiunii – fără de piți și alte vedete, nu s-ar atinge cel mai înalt raiting, totuși, Măruță face și o sumedenie de acțiuni de caritate, campanii de sensibilizare asupra unor probleme, dar și este omul care are legături cu toate persoanele publice din România. Atâtea secrete se pot scoate din el în afara camerelor de filmat”, ne spune Doina Cernavca, organizatoarea evenimentului.

Cine este Cătălin Măruță?

Cătălin este un prezentator de televiziune român, cunoscut pentru campania anti-playback pe care o duce în showbizul românesc. A urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost co-prezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006 alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție. Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”.

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii Trezește-te la Realitate cu Măruță.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la TVR 2. Din 22 octombrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la Pro TV.

În august 2008 s-a căsătorit cu interpreta română Andra, iar în martie 2011 cei doi au devenit părinții unui băiețel.

baner5_final

 

În cadrul evenimentului va avea loc o tombolă cu premii oferite de partenerii concertului. La fel, o sesiune de autografe, precum și o sesiune de fotografii.

Unde: Restaurantul „Oscar” (bd. Ștefan Cel Mare, 69)
Când: 7 martie, ora 16:00
Prețul biletului: 200 de lei
Pentru eveniment locurile sunt limitate, grăbiți-vă pentru a face rost de bilet. Pentru a intra în posesia unui bilet apelați la numărul: 068352743 sau comandați online pe iticket.md.

Clubul Nostru este un club pentru femei, care lunar invită personalități din România, pentru întâlniri de suflet. La evenimente sunt admise doar 300 de femei și intrarea este pe bază de bilet.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine