Un tânăr din Florești și-a ucis tatăl pentru că acesta își maltrata soția

prison-03
Foto:PC: globe-views.com

Un tânăr de 20 de ani din satul Sevirova, raionul Floreşti, este învinuit că şi-a omorât tatăl, fiind ajutat de un prieten minor în vârstă de 17 ani.

Astfel, angajații Inspectoratului de Poliție Florești au intrat în posesia unei informații operative, precum că în seara zilei de 14 februarie curent, de către vecini a fost depistat cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă.

În urma investigației efectuate la fața locului, forțele de ordine au stabilit că moartea bărbatului de 46 de ani, locuitor al satului Sevirova, raionul Floreşti, a survenit în urma multiplelor plăgi care au fost aplicate cu un obiect ascuțit în regiunea inimii.

La scurt timp, poliția a reținut făptașii, unul din ei fiind fiul victimei, iar cel de-al doilea suspect – prietenul lui.

Audiați de poliție, suspecții și-au recunoscut vina, fiul victimei declarând că motivul omorului ar fi fost răzbunarea, deoarece tatăl său deseori își maltrata soția.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 al. 2 Cod Penal al RM „Omor intenționat”. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracțiuni, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viaţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine