O tânără de 18 ani urma să fie traficată în Turcia chiar de propria prietenă

GERMANY-PROSTITUTES/
Foto:PC: theguardian.com

Fata, în vârstă de 18 ani, a fost racolată de o moldoveancă pentru a practica prostituția în Turcia. Bănuita de proxenetism, o locuitoare din municipiul Chișinău, i-ar fi promis serviciu bine plătit, netăinuind că pentru un salariu mai bun urma să presteze servicii sexuale.

La data de 11 februarie, în jurul orei 18.20, pe sensul de ieșire din țară prin punctul de trecere Cahul-Oancea, s-a prezentat un mijloc de transport, de model Audi A6, la volanul căruia se afla un cetățean al Turciei, iar în salon – trei moldovence cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani.

În timpul realizării controlului de rigoare, polițiștilor de frontieră le-au apărut suspiciuni în privința scopului și direcției de deplasare, inclusiv de bănuit a dat și comportamentul uneia dintre fete. Ca urmare a convorbirilor cu tinerele, s-a reușit de identificat persoana ce urma să fie traficată în străinătate, cât și proxeneta, care s-a dovedit a fi chiar prietena acesteia.

În prezent, cercetările continuă pe marginea cazului dat, în vederea stabilirii circumstanțelor infracțiunii și atragerii la răspundere a persoanei bănuite de proxenetism.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine