Ce să faci de Ziua Îndrăgostiților dacă ești single?

ucoz
Foto:PC: wallpapersgalaxy.com

Ziua Îndrăgostiților nu este mereu cea mai bună zi a anului pentru persoanele singuratice care o întâlnesc fără un partener de viață.

Fie că relația ta recent a eșuat, iubitul/iubita ta învață peste hotarele Moldovei sau pur și simplu ești o persoană mai singuratică, nu înseamnă că nu trebuie să profiți de această sărbătoare frumoasă. Inspirându-se din mai multe articole, #diez a creat o mică listă care te va ajuta să depășești singurătatea sau supărarea ta în ziua Sfântului Valentin.

#1. Răsfață-te din plin!

 

PC: Huffington Post
PC: Huffington Post

Ia-o de la cele mai mici detalii – trezește-te mai târziu, gătește-ți un dejun copios sub muzica preferată, descarcă comediile pe care de mult vrei să le privești, mănâncă înghețata pe care o lași pentru zilele negre, fă o baie fierbinte cu diferite uleiuri și… continuă să privești și alte filme pe care de mult dorești să le vezi!

 

#2. Mergi la părinți!

 

PC: ithinkitslovely.blogspot.com
PC: ithinkitslovely.blogspot.com

Și nu uita să cumperi niște prăjituri pe care să le savurezi împreună cu părinții sau buneii la un ceai. Te sfătuim să lași egoismul tău și să începi a povesti cât e de dură viața cu tine la capitolul dragoste. Mai bine ascultă povești de dragoste de la rudele tale și bucură-te pentru ei.

 

#3. Procură ceea ce-ți dorești de ceva timp!

 

PC: apaxo.com
PC: apaxo.com

Poate o pereche de papucei, un tricou de marcă sau o bijuterie mai neobișnuită. Dacă însă nu ai bani destui la moment, găsește un borcan potrivit, desenează-l și fă-l pușculița ta pentru a aduna suma necesară achizițiilor tale. Ziua Îndrăgostiților poate fi un început frumos pentru economiile tale.

 

#4. Procură ceva drăguț prietenilor tăi!

 

PC: asset.zcache.com/
PC: asset.zcache.com

Din cauza stereotipurilor, ar părea un pic ridicol să-ți bucuri prietenii într-o zi dedicată cuplurilor. #diez te îndeamnă să lași aceste gânduri mai proaste, să faci un pic de curățenie prin casă, să-ți inviți prietenii care la fel au statutul de single, organizează jocuri și dăruiește-le ceva simbolic – o bijuterie, un breloc, o cutie de ciocolate sau o bere de colecție din ultima călătorie. Serile petrecute alături de prieteni niciodată nu vor fi cele mai plictisitoare.

 

#5. Lucrează în această zi!

 

PC: xpressmag.com
PC: xpressmag.com

Și ce dacă e sâmbătă? Poți lucra la orice – atât în tura ta la serviciu, cât și la referatul cu care ești dator/datoare profesorului tău de germană. Fă ordine în hainele tale – ăsta tot e un mod de a lucra. Important e să nu te lași pradă rețelelor de socializare, mai ales dacă ești o persoană emoțională – doar îți dai bine seama că sutele de postări de dragoste cu ocazia acestei sărbători pot să te aducă la nevroze. Mai bine pune muzica ta preferată să sune în toată casa și începe-ți ziua lucrând.

 

#6. Mergi la o petrecere dedicată persoanelor single!

 

PC: theyale.com
PC: theyale.com

Slavă Domnului, la sigur găsești o astfel de petrecere, ba chiar îți spunem unde să mergi – la Relationship – It’s Complicated. După o zi de muncă, nu ar strica totuși să mergi să-ți vezi prietenii și să te rupi în dansuri la o petrecere dedicată oamenilor ca tine.

 

#diez îți urează o sărbătoare frumoasă și o zi de 14 februarie productivă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine