Participați la o etapă de Trivia Quiz cu întrebări de la Alexandru Lebedev

alexgeo
Foto:Alexandru Lebedev PC: Geo Lupașcu

Joi, 12 februarie 2015, va avea loc cel de-al cincilea joc din cel de-al doilea sezon de Trivia Quiz, un proiect al Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Sezonul doi este unul mai special, fiece etapă este organizată de către unul de jucătorii de Ce? Unde? Când. Etapa a cincea este organizată de către Alexandru Lebedev, căpitanul echipei Moon Power.

Evenimentul va avea loc joi, 12 februarie, la Pizza Celentano de la Ciocana, la ora 19:00. Pentru a vedea mai multe detalii și a vă înregistra la joc, vedeți eveniementul de pe Facebook: Trivia Quiz s2e5.

Taxa de participare este 150 lei de echipă (în echipă sunt permiși maxim 6 jucători).

 

Trivia Quiz, sezonul 2 etapa 5
Trivia Quiz, sezonul 2 etapa 5

Descrierea jocului

# Jocul este o competiție între câteva echipe.

# Sunt 70 de întrebări distribuite în 7 runde tematice (la jocul final – 100 întrebări/ 8 runde).

# Rundele sunt grupate în 4 secțiuni: rundele 1-2, 3-4, 5-6 și 7. Răspunsurile sunt colectate după fiecare secțiune, deci pentru 20 sau 10 întrebări. Răspunsurile sunt notate pe fișele prestabilite și distribuite de către organizatori.

# Întrebările sunt citite și, în același timp, afișate pe ecranul de proiecție. Unele întrebări conțin imagini sau melodii.

# Timpul atribuit pentru fiecare întrebare este de 30 – 60 secunde, însă echipele pot reveni la discutarea unor întrebări precedente până la colectarea fișelor cu răspunsuri.

# Tipologia întrebărilor: sunt întrebări mai simple și, de obicei, mai scurte decât cele de Ce? Unde? Când? Multe dintre ele necesită cunoștințe în unele domenii, dar, în majoritatea cazurilor, pot fi răspunse și logic.

# O regulă specială este „jokerul” care este utilizat la una dintre runde. Folosirea acestuia trebuie să fie anunțată de echipă înainte de startul rundei, iar efectul este dublarea rezultatului pentru runda respectivă.

# Clasamentul final se face în baza punctelor acumulate, iar în caz de egalitate sunt avantajate echipele care au obținut un rezultat mai bun în oricare dintre runde.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine