(video) Un tânăr din Sângera a fost înjunghiat mortal de un taximetrist

DSC_0093-700×352
Foto:Un taximetrist a fost reţinut „pe urme fierbinţi”, pentru că ar fi înjunghiat mortal un tânăr PC: Poliția Capitalei

Un locuitor al orașului Cricova, în vârstă de 32 ani, angajat la o companie de taxi, a fost reţinut de către forțele de ordine fiind bănuit de înjunghierea fatală a unui tânăr în vârstă de 22 ani, originar din orașul Sângera.

Potrivit informațiilor acumulate în cadrul acțiunilor de urmărire penală, forţele de ordine au constatat că incidentul a avut loc în noaptea spre 8 februarie curent, la o cafenea din Chișinău. Astfel, între bănuit şi potenţiala victimă s-ar fi iscat un conflict din cauza unei tinere. Agresorul ar fi scos un cuţit din buzunar, aplicându-i o lovitură fatală în regiunea inimii, după care a fugit de la locul faptei într-o direcție necunoscută. El a fost reţinut de poliţişti după câteva ore de la comiterea infracțiunii.

Actualmente, el se află în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Coform prevederilor legislaţiei penale în vigoare, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 până la 15 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine