7 platforme unde tinerii din Moldova își caută dragostea online

online
Foto:Imagine simbol al datingului online PC: huffingtonpost.com

Pentru unii cunoașterea noilor persoane este un lucru simplu, pentru alții se pare că nu este chiar așa. Astfel, în afară de tradiționalele rețele de socializare (Facebook sau Odnoklassniki), tinerii din Moldova își caută dragostea și online.

În apropierea zilelor în care cuvintele siropoase vor curge în stânga și în dreapta, multe persoane care sunt singure încearcă să vadă cine mai este în situația lor. Potrivit unui mic sondaj în care echipa #diez a încercat să vadă ce platforme sunt de încredere printre tineri, am ajuns la lista de mai jos:

#1. Badoo

 

Captură Badoo
Captură Badoo

Badoo este o platformă de matching internațională și este disponibilă inclusiv în limba română. Permite conectarea cu mai multe rețele de socializare populare în Moldova (Facebook, Odnoklassniki, Vkontakte și chiar și Yandex).

Badoo are și aplicații mobile pentru toate platformele: iOS, Android și Windows Phone.

Îți poți seta să întâlnești cât mai aproape de tine, însă dezavantajul acestei platforme e că multe lucruri sunt cu plată. Astfel, până să-ți găsești dragostea, trebuie să investești pentru a te menține în top.

#2. Twoo

 

Captură Twoo
Captură Twoo

Twoo este o platformă asemănătoare cu Badoo, de asemenea multe lucruri sunt cu plată, are aplicații pentru iOS, Android și Windows Phone. Te poți conecta cu Facebook, Vkontakte sau Odnoklassniki.

Astfel, dacă ai de ales între Badoo sau Twoo, ține doar de preferințele personale.

#3. Tinder

 

Felul cum lucrează aplicația PC: strategylab.ca
Felul cum lucrează aplicația PC: strategylab.ca

Tinder este o aplicație mobilă (pe iOS și Android se numește Tinder, pe Windows Phone – 6tin) care îți permite să vizualizezi persoane care sunt la fel în căutare, într-o rază setată de tine.

În caz că fiecare din voi v-ați ales reciproc, aplicația vă va pune în contact, însă până atunci, vei ști doar prenumele persoanei și îi vei putea vedea câteva poze (mai multe despre Tinder aici).

În Moldova, Tinder începe a prinde popularitate.

#4. Single.md

 

Captură single.md
Captură single.md

Exact încă nu se știe ce va fi single.md și cum acesta va lucra, însă promite a fi printre site-urile de dating active din Moldova și se lansează pe 14 februarie 2015.

#5. Mamba.ru

 

Captură mamba.ru
Captură mamba.ru

Vorbitorii de rusă preferă acestă rețea de cuplare, care de asemenea îți permite să te înregistrezi cu profilurile deja existente de pe rețelele de socializare (Facebook, Vkontakte sau Odnoklassniki).

#6. fdating.com

 

Captură fdating
Captură fdating

Este o rețea mai puțin credibilă, însă în top utilizatori sunt multe persoane din Moldova care par a fi active. Pe site scrie că sunt înregistrate 647 persoane din Moldova.

#7. Topface

 

Captură TopFace
Captură TopFace

Topface este o platformă în care ți se propune poze cărora să le faci rating, în caz că unei persoane i-a plăcut poza ta și ție a ei, vi s-a făcut legătura. E un fel de Tinder, online.

De asemenea, Topface este una din paginile de pe Facebook cu cei mai mulți fani locali.

 

Bonus:Anunțuri de pe site-ul makler.md

 

Captură makler.md
Captură makler.md

Makler nu prea a reușit să treacă online, însă totuși persoanele pun anunțuri în acest ziar, iar aceste anunțuri pot fi vizualizate și online.

Cel mai des fetele caută bărbați între 18 și 75 ani. Bărbații sunt, de obicei, fără vicii și caută soții.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine