O echipă din Atlanta a învins în duelul liderilor din NBA

atlants
Foto:PC: bleacherreport.net

Atlanta Hawks, liderul Conferinței de Est, și-a confirmat statutul de cea mai bună echipă a sezonului din Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), învingând pe teren propriu, cu 124 – 116.

Aceasta a învins formația Golden State Warriors, ocupanta primului loc în Conferința de Vest, într-o partidă disputată vineri seara, anunță Agerpres.

Hawks a înregistrat, cu această ocazie, a 21-a victorie în ultimele 22 de meciuri disputate, afișând un bilanț total de 42 victorii și 9 înfrângeri de la debutul actualei ediții din NBA.

În timpul întâlnirii cu Warriors, șapte dintre jucătorii „Șoimilor” au reușit să înscrie mai mult de 11 puncte, cel mai prolific fiind Jeff Teague (23 puncte).

Oaspeții au contribuit, la rândul lor, la spectacolul de pe parchet, în special datorită prestațiilor lui Klay Thompson, autorul a 29 puncte, și a lui Stephen Curry (26 puncte).

Atlanta Hawks se anunță, așadar, o candidată declarată la titlul de campioană a NBA, pe care nu l-a mai cucerit din 1958, când această franciză era instalată în orașul St Louis.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine