(foto) Amatorii de reduceri plăcute, premiați la MallDova

WS4
Foto:Surprize la Shopping MallDova

Mare forfotă în ultimele săptămâni la Shopping MallDova! Toți amatorii de cumpărături s-au grăbit să prindă ofertele brand-urilor preferate, care au anunțat reduceri mai mult decât plăcute, de până la -70%.

Colecțiile de iarnă s-au topit imediat, în contact cu febra cumpărăturilor, iar iubitorii de shopping s-au ales cu ținute de marcă la cele mai bune prețuri.

Și, pentru că la Shopping MallDova pasiunea și loialitatea se premiază, perioada reducerilor s-a încheiat cu o tombolă spectaculoasă. Vizitatorii care, în perioada 15 ianuarie – 5 februarie, au făcut cumpărături în sumă de cel puțin 200 de lei, au primit șansa de a câștiga premii valoroase, oferite de Shopping MallDova.

 

Extragere la Shopping MallDova
Extragere la Shopping MallDova

În urma extragerii din miile de cupoane participante, am aflat numele celor mai norocoși, care s-au ales cu premii valoroase: 3 televizoare LED, 3 valize marca Samsonite şi 3 certificate în valoare de 3.000 de lei, numai buni de cheltuit în Shopping MallDova. Numele lor pot fi găsite pe pagina noastra de facebook sau pe site-ul oficial Shopping MallDova.

 

Câștigători la Shopping MallDova
Câștigători la Shopping MallDova

Felicitări câștigătorilor, iar Shopping MallDova vă așteaptă oricând, cu distracție, surprize și, mai ales, cu reduceri plăcute!

 

WS6
Surprize la Shopping MallDova
WS5
Surprize la Shopping MallDova
WS4
Surprize la Shopping MallDova
WS2
Surprize la Shopping MallDova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine