(doc) Burse studenților francofoni pentru efectuarea stagiilor profesionale locale și internaționale

Matchmaking-in-Paris
Foto:PC: thevidaconsultancy.com

Agenția Universitară a Francofoniei (AUF) informează despre oferta de burse de stagii profesionale locale și internaționale pentru anul academic 2015.

Bursele pentru stagii profesionale locale 2015 sunt destinate studenților din ultimul an de Licență sau Masterat, înscriși la una din universitățile din Republica Moldova (membre AUF) și sunt acordate pentru o perioadă de la 1 la 3 luni.  Alocația lunară este de 100 euro.

Termenul – limită de depunere a dosarelor16 februarie 2015

Pentru informații adiționale privind condițiile de participare și criteriile de selecție, se va consulta documentul de mai jos:

 

 

Bursele pentru stagii profesionale internaționale 2015 sunt destinate studenților din anul 3 de Licență sau Master, înscriși la una din universitățile membre ale AUF din Europa Centrală și Orientală și sunt acordate pentru o perioadă de la 1 la 3 luni (mai – decembrie 2015). Alocația lunară depinde de țara în care va fi efectuat stagiul (810/ 570/ 480 euro).

Termenul limită de depunere a dosarelor – 2 martie 2015, ora 17.00 (GMT+2).

Pentru informații adiționale privind condițiile de participare și criteriile de selecție, se va consulta documentul de mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine