Recomandări de evenimente pentru Ziua Îndrăgostiților

IMG_9072 copy
Foto:Fii alături de persoana dragă în Ziua Sfântului Valentin, PC: Natalia Bostan

Una dintre cele mai frumoase zile ale anului, dedicată în întregime dragostei, este Sfântul Valentin. #diez v-a pregătit o listă de evenimente, destinată cuplurilor îndrăgostite și doritorilor de a savura din atmosfera romantică a serii, dar și celor care încă nu și-au găsit jumătatea.

#1. Valentine’s Day, ora 18:00

neam

Restaurantul-muzeu „Vatra Neamului” te invită să savurezi dintr-un meniu pregătit special pentru cei îndrăgostiți. Vei avea parte de muzică vie și de bucate gustoase. Prețul pentru rezervare este de 699 de lei de pereche. Mai multe detalii vezi aici.

 

#2. WELCOME – Love Story 15, ora 18:00

welcome

Ești invitat să vii împreună cu jumătatea ta și să fii parte a unei seri creative, pline de performanțe teatrale, scenete, miniaturi actoricești. Participarea costă 20 de lei. Mai multe detalii despre acest eveniment vezi aici.

 

#3. |….FotoLove….|, ora 18:00

butoias

Vino cu jumătatea ta la o cină romantică cu meniuri speciale, create de bucătarul șef Andrian Chihai și participă la concursul „Foto Love”. Pozează-te în stil romantic în Restaurantul Butoiaș în perioada 14 – 21 februarie și intră în cursa pentru marele premiu – o vacanță la muntele „Poiana Brașov”. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#4. Valentine’s Day at Restaurant „Prezident”, ora 18:00

prezident

Ascultă muzică specială într-o atmosferă de suflet pentru Sfântul Valentin. Pentru a rezerva mese și pentru alte detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

#5. Spune „Te Iubesc!” în cel mai romantic local „GARDEN Palace”, ora 18:00

garden

Invită-ți jumătatea în unul dintre cele mai romantice localuri din Chișinău, „Garden Palace”, pentru a savura cele mai delicioase meniuri și a vă bucura de cel mai special decor pentru o atmosferă de dragoste, înfrumusețată de muzică live by „Love&Saxophone” cu program special pentru îndrăgostiți. Mai multe detalii găsești aici.

 

#6. SATURDAY NIGHT with EUGEN KARA, ora 18:30

t5

În sâmbăta Sfântului Valentin ești invitat să asculți cele mai frumoase și originale piese din ultimii 50 de ani. Cea mai bună muzică soul va cânta sub forma unui mix romantic pentru toți îndrăgostiții. Intrarea este de 40 de lei. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#7. Valentine’s Day cu Silvia Allegro, ora 19:00

allegro

Vino cu jumătatea ta la Maze Cafe pentru a savura din atmosfera romantică, creată de muzica live a Silviei Allegro. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#8. Wonder Valentine’s Day, ora 21:00

wonder

Tu și jumătatea ta sunteți invitați să petreceţi această zi specială la Three Bears Pub, alături de invitatul special al serii Vera Țurcanu. Vă aşteaptă muzică live şi bună dispoziţie. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#9. ST. VALENTINE’S NIGHT!, ora 21:00

motif

Veniți la Motif Karaoke Bar să profitați de un show romantic, plin de daruri frumoase pentru cuplurile îndrăgostite. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#10. Ziua Sfântului Valentin cu DJ Terry, ora 21:00

york

Vino cu jumătatea ta la York Pub să savurezi din atmosfera romantică a acestei seri. Oaspetele special este DJ Terry. Detalii despre rezervări afli pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#11. Carla’s Dream & Dara Night Club Kremlin, ora 22:00

dara

De Ziua Îndrăgostiților te așteaptă un cadou extraordinar – concertul Carla’s Dream & Dara. Vino să savurezi din atmosfera unei nopți pline de iubire. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#12. Relationship: IT`S COMPLICATED, ora 22:00

spala

Iată și o serată dansantă pentru cei la care „scârțâie” treaba pe plan sentimental. Ne zghihuim în memoria celor căzuți pe Frontul Dragostei, cu scopul nobil de a ne duce în perechi pe la casele noastre ca „să scârțâie” puțin și în dormitoare. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

Lista urmează a fi completată. #diez vă urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine