Târgul de Turism al Republicii Moldova va avea loc în perioada 5 – 8 martie

ttrm
Foto:Târgul de Turism al Republicii Moldova

În perioada 05 – 08 martie 2015, Federația de Promovare a Turismului organizează, la Chișinău, Târgul de Turism al Republicii Moldova, în incinta Palatului Republicii.

Reprezentată prin cele mai importante companii din Republica Moldova și din străinătate, lumea fascinantă a turismului se va întâlni sub același acoperiș, în cadrul primei ediții a Târgului de Turism.

Evenimentul este locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice din Republica Moldova și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Noutatea acestui târg va fi posibilitatea de a cumpăra sau rezerva oferte turistice chiar în timpul târgului, cu reduceri considerabile, cu prețuri de la 1 Euro.

În cadrul evenimentului vor fi organizate tombole cu premii, degustări de vinuri și, pentru prima oară la Chișinău, vor veni oaspeți dinRomânia, care organizează în fiecare an Carnavalul de la Mamaia. Carnavalul va fi adus la Chișinău în parteneriat cu Fashion TV.

Târgul de Turism de la începutul lunii martie se adresează atât agențiilor de turism din țară și de peste hotare, cât și celor care doresc să găsească cele mai bune oferte turistice. Pe lăngă elementul B2C, TTRM are o importantă latură B2B, reprezentând pentru vizitatorii specialiști platforma ideală pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente cu partenerii tradiționali.

De asemenea, TTRM își propune să contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din Republica Moldova, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care vor fi abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile din domeniu.

Accesul la eveniment se face în baza biletelor – 50 lei pentru o zi. Biletele pot fi procurate online, de la partenerul evenimentului – www.iticket.md. Dat fiind faptul că Târgului de Turism va fi în perioada când femeilor li se dăruiesc multe flori și cadouri, accesul Doamnelor și Domnișoarelor va fi gratuit, pe toată perioada evenimentului. Mai multe detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine