Studenții sunt invitați să participe la un forum în Argentina

2176buenos-ai
Foto:Buenos Aires PC: airesbuenosblog.com

Un forum de trei zile va fi organizat în august la Buenos Aires. La forum se vor reuni 100 de tineri din întreaga lume care vor discuta despre provocările prezentului împreună cu lideri politici, oameni de afaceri și profesori. Iată cum poți aplica.

Forumul este destinat studenților care au absolvit facultatea în anul 2014 sau urmează să absolvească în 2015. Se va desfășura în perioada 6 – 8 august, 2015, la Buenos Aires, Argentina.

Dialog, interacțiune între liderii de azi și de mâine și efort comun pentru rezolvarea provocărilor globale – sunt activitățile incluse în programul forumului.

Toate costurile de participare sunt acoperite, cu excepția costurilor de călătorie. Pentru a câștiga un suport financiar, poți apela la ajutorul organizațiilor guvernamentale sau non-guvernamentale naționale sau internaționale.

Pentru a participa, trebuie să scrii un eseu pe tema: The Challenge of Inclusion. Eseul trebuie să aibă între 1.200 și 1.800 de cuvinte și trebuie să fie scris în una din limbile: engleză sau spaniolă.

Accesează pagina oficială pentru a aplica. Termenul limită de aplicare este 3 mai, 2015.

Pentru întrebări poți scrie la adresele: students@sabf.org.ar. sau sr@sabf.org.ar. Site-ul oficial sau pagina Edu- Active îți pot oferi, de asemenea, mai multe detalii despre eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine