Shakira a născut cel de-al doilea copil

shakira-a-recunoscut-ca-asteapta-ce-2908115651
Foto:PC: REUTERS / Eddie Keogh

Celebra cântăreață de origine columbiană, Shakira, în vârstă de 37 de ani, a adus pe lume cel de-al doilea copil din relația cu fotbalistul Gerard Piqué, de 27 de ani, un frățior pentru primul lor copil, Milan, joi noaptea, la clinica Chiron Teknon din Barcelona.

Shakira se internase de marți în clinica Chiron Tekon pentru a da naștere, prin cezariană, celui de-al doilea copil al său, informează agerpres.ro.

Conform dorinței Shakirei, echipa care a efectuat intervenția chirurgicală a fost formată numai din femei, singura excepție fiind specialistul în chirurgie plastică, al cărui rol este ca operația să nu lase o cicatrice inestetică pe corpul atât de admirat și fotografiat al mămicii.

Ca și în cazul nașterii primului fiu al cuplului, Milan, la 22 ianuarie 2013, pentru acest eveniment a fost rezervat un întreg etaj al spitalului, pentru a se asigura intimitatea dorită de celebra artistă.

Pe pagina de facebook a interpretei a fost publicată o postare în care se anunță numele băiețelului, Sasha Piqué Mebarak, ora nașterii – 21:54, dar și semnificația acestui nume, potrivit căreia, numele este de origine greacă și rusă. Sasha înseamnă „apărător al umanității” și „războinic”.

 

Pagina de profil a Shakirei PC: facebook.com/shakira?fref=ts
Pagina de Facebook a Shakirei PC: facebook.com/shakira?fref=ts
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine