(video) Preşedintele Google: Internetul va dispărea

world
Foto:Predicțiile președintelui Google privind viitorul Internetului PC:dailymail.co.uk/sciencetech

Eric Schmidt, președintele Google, și-a permis recent să afirme că Internetul o sa dispară în câțiva ani. Declarația a fost făcută la Forumul Economic Mondial ce a avut loc joi, 22 ianuarie curent.

La sfârșitul unei dezbateri organizate la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, Eric Schmidt a intervenit prin intermediul unei transmisiuni web. Președintele Google a fost întrebat care sunt predicțiile sale privind viitorul Internetului, conform cafeneauadigitala.ro.

„Voi răspunde foarte simplu, că Internetul va dispărea“, a declarat Eric Schmidt.

 

Eric Schmidt, președintele Google la Forumul Economic Mondial PC: gadgets.ndtv.com
Eric Schmidt, președintele Google la Forumul Economic Mondial PC: gadgets.ndtv.com

 

„Vor fi atât de multe adrese IP, atât de multe dispozitive, senzori, lucruri pe care le poți purta, lucruri cu care interacționezi fără să îți dai seama. Aceste lucruri vor fi parte a fiecăruia dintre noi tot timpul. Imaginați-vă că intrați într-o cameră și camera este dinamică. Și, cu permisiunea voastră, puteți interacționa cu lucrurile din cameră“, a explicat Schmidt cum crede el că va dispărea Internetul.

„O foarte personalizată, foarte interactivă și foarte interesantă lume se va dezvălui“, a completat președintele Google cu privire la viitorul în care compania sa ar putea avea un rol crucial.

Această lume complet tehnologizată, urmarită și interconectată nu va mai avea înțelegerea Internetului drept a unui mediu la care te conectezi. Va fi în permanență conectată la rețeaua web, iar asta, prin fiecare dispozitiv.

Eric Schmidt conduce Google în cea mai bună perioadă a companiei. Are cel mai popular sistem de operare mobil, are cel mai popular browser, este lider între motoarele de căutare și vrea să creeze mașini autonome și roboți inteligenți. Tocmai progresul l-a facut pe Schmidt să afirme că Internetul dispare, dar nu așa cum ne-am aștepta cu toții.

Privește mai jos întreaga dezbatere:

 

 

Forumul Economic Mondial este o organizație non-profit elvețiană cu sediul la Cologny, Geneva, Elveția, cel mai binecunoscută pentru întâlnirea anuală din Davos, o stațiune montană în Graubünden.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine