A fost creată versiunea web a aplicației WhatsApp

whats
Foto:Aplicația WhatsApp este disponibilă acum și în versiunea web, PC: viralblog.com

Messengerul WhatsApp este o platformă – hibrid a mesageriei mobile, care îți permite să faci un schimb rapid de mesaje, fără ca să plătești pentru un SMS.

Până acum, WhatsApp a fost disponibil pentru iPhone, BlackBerry, Windows Phone, Android și Nokia și a avut parte de peste 600 de milioane de utilizatori, relatează Tech Crunch. Acum, WhatsApp este disponibil și pentru versiunea desktop.

Prin urmare, aplicația web WhatsApp, la momentul actual, conlucrează cu Google Chrome. Aici găsești noua sa versiune web, pe care o poți studia minuțios.

Un lucru foarte ciudat, însă, este următorul pas: pentru a te loga prin desktop, este necesar să faci o poză a codului tău QR prin aplicația WhatsApp pe telefon. Probabil, această necesitate a apărut din cauza că aplicația pune mai mult accent pe utilizarea și verificarea numărului tău de telefon și SMS, decât a parolelor și numelor de utilizator. La moment, aceasta poate fi îndeplinit prin Android, Windows Phone și Blackberry, însă „din cauza limitelor platformei Apple”, utilizatorii de iOS nu se pot folosi de un asemenea serviciu.

Observă, însă și semnul portocaliu de avertizare în imaginea de mai jos – dacă telefonul tău se descarcă, „moare” și conexiunea ta prin web.

 

PC: Tech Crunch
PC: Tech Crunch
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine