Palatul Kensington și-a făcut debutul în social media

kensington
Foto:Ducesa de Cambridge la deschiderea oficială Clore Art Room, PC: @kensingtonroyal/ Instagram

Familia regală britanică este pe cale de a fi mai aproape de social media.

Palatul Kensington, casa Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, și-a făcut debutul oficial pe social media, miercurea trecută. Palatul și-a creat conturi pe Instragram și Twitter cu numele de utilizator @kensingtonroyal.

Având puțin peste 20 de postări pe Instagram, contul Palatului Kensington are peste 145 de mii de follow-eri. Pagina de Twitter, cu circa 80 de postări, are peste 130 de mii de utilizatori care urmăresc pagina. Palatul Kensington urmărește 107 pagini, inclusiv paginile Ambasadei Marii Britanii, Prim-ministrului David Cameron, fundației Prințului William United for Wildlife, NBA, Hillary Clinton și Casei Albe.

 

The Duchess of Cambridge meets local residents from North Kensington taking part in a Tai Chi class at Kensington Leisure Centre A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

The Duchess of Cambridge learns more about the experiences of foster carers at the Fostering Network

Una foto pubblicata da Kensington Palace (@kensingtonroyal) in data:

 

În una din postările pe Instagram, apare prințul Harry, care stă alături de jucătorul din NBA Dikembe Mutombo. De asemenea, în postările cele mai recente, poate fi observat cuplul regal în cadrul mai multor evenimente.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine