O nouă atracție intelectuală la Chișinău – Camerele Detectiv

detective
Foto:Detective Quest Room

Asociația Jocurilor Intelectuale din Republica Moldova (cunoscuți ca și City Quest) au lansat prima quest cameră din Republica Moldova – Detective Quest Room. Deschiderea proiectului va avea loc la orele 10:00, 24 ianuarie 2015.

Ce este Detective Quest Room?

Fiecare dintre noi, citind un detectiv, privind un film sau jucând Quest-uri, dorea, probabil, să se afle în locul eroilor principali. Detective Quest Room vă oferă o astfel de posibilitate, să jucați un quest într-o cameră reală. Scopul vostru – să ieșiți din camera închisă în timp de 60 de minute. Voi vă veți simți un detectiv adevărat, care trebuie să descopere toate secretele, tainele, să găsească cheile, pentru a ieși din cameră.

Dacă nu ați reușit să evadați din cameră în timpul oferit, ușa se va deschide în orice caz. Dacă veți dori, veți putea trece quest-ul din nou.

Quest Room – un joc intelectual distractiv, care crește în popularitate pe întreg globul pământesc. Prima cameră quest a apărut în Budapesta, iar acum se deschide prima cameră în Moldova.

La joc poate participa oricine – bărbații, femeile sau copiii. Puteți veni cu prietenii, colegii sau familia, formând o echipă de la 2 până la 4 persoane. În timpul jocului nu aveți nevoie de putere fizică sau cunoștințe aprofundate, ci doar de logică, lucru colectiv și atenție la detalii.

 

Unde se află Detective Quest Room
Unde se află Detective Quest Room

 

Prima în Moldova Detective Quest Room se află pe adresa mun.Chișinău, str. Habad Liubavici 12 (intrarea din partea str. Vasile Alecsandri). Jocul se petrece în două limbi: română și rusă. Orele de lucru: 10:00 – 23:00. Prețul pentru acestă plăcere e de 350 lei de echipă dacă e în perioada orelor 10:00 – 18:00, și 400 de lei în perioada orelor 18:00 și 23:00, și în week-end.

Tema primei camere –  „Сazul nerezolvat a lui Sherlock Holmes”. În această cameră jucătorii se vor simți în epoca lui Sherlock Holmes, se vor afla în cabinetul de lucru al marelui detectiv, în care el, împreună cu prietenul său Dr. Watson, au aflat răspunsul la o mulțime de întrebări și vor trebui să descopere cazul nerezolvat a lui Sherlock.

Mai multe informații vedeți pe questroom.md sau pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine