10 recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 17 ianuarie

beard
Foto:Found on bleubirdblog.com

Ne bucurăm de primul weekend de după sărbători, începem a simți că anul 2015 este anul nostru. Echipa #diez a făcut o listă de recomandări pentru a vă face ziua de sâmbătă mai frumoasă.

#1. Sis n Bro Presentation Shopping Malldova

ev3

Sâmbătă, la Shopping MallDova se va dansa hip-hop, unde puteți învăța și voi, cu începere de la ora 16:00, detalii în evenimentul de pe Facebook. 

 

#2. UITe Mafia Club: LIX (Hooligans Edition) 


Mafia este un joc social prin intermediul căruia îți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Dacă vreți să jucați veniți la ora 17:00, la Orange Monin Cafe, detalii despre eveniment. 

 

#3. Home Party Night in Botanica 

Sunteți invitați la o petrecere cu persoane din alte țări care locuiesc acum în Moldova. Petrecerea va începe la ora 19:00, la Botanica, detalii despre cum puteți ajunge la petrecere vedeți aici.

 

#4.  Spectacolul UNEDUCATED

La Teatrul Spălătoriei

La Teatrul Spălătorie va fi pus în scenă spectacolul „UNEDUCATED” sâmbătă, 17 ianuarie, la ora 19:00. Potrivit organizatorilor, spectacolul prezintă o radiografie a sistemului educațional moldovenesc. Detalii despre spectacol.  

 

#5. “MUC – Music Under Construction” – alive music in Art-Labyrinth 

La Art Labirinth

Concert de jazz futuristic la Art Labyrinth, cu începere de la ora 19:30, intrarea liberă, dar se recomandă de a lăsa o donație, detalii despre eveniment vedeți pe Facebook. 

 

#6. Spectacolul Violența – o istorie de dragoste 

O improvizație performantă de contact, fără un scenariu bine definit. Cu începere de la ora 18:30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii despre bilete vedeți aici. 

 

#7. Acoustic Night cu Wonder City 

În incinta verandei de la Maze Cafe vă așteptăm la Acoustic Night. Cu începere de la ora 20:00, veți avea parte de o seară cu sunet viu de chitara acustică, chitară bas, tobe și elixirul vocal al band-ului Wonder City. Rezervări puteți face aici. 

 

#8. LCQ-79 „Крещенские морозы”

O nouă aventură prin Chișinău de la băieții de la City Quest. Jocul va începe la ora 21:00, detaii despre participare vedeți aici. 

 

#9. Sâmbătă pe vinyl 

La Spălătorie

Spălătorie vă invită sâmbătă să ne retragem din lumea sunetului digitalizat, șă fixăm acul pe prima striație a discului, cu începere de la ora 22:00, intrarea la un preț simbolic de 10 lei, pentru Michael Jackson, detalii pe Facebook. 

 

#10. Filmul O noapte la Muzeu 3

Aventurile celei de-a treia părţi a seriei au loc în celebrul British Museum din Londra! În centrul atenţiei se află, ca de obicei, descurcăreţul Larry (Ben Stiller), care va avea de furcă din cauza unui faraon (Ben Kingsley) readus la viaţă cu ajutorul unei tăbliţe magice.

Fimul rulează la Patria Loteanu (16:50, 19:30 și 21:30) și la Patria Multiplex (11:20, 13:20, 15:50, 17:30, 20:00). Detalii despre film.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine