Un șofer fără carnet a omorât un tânăr, târându-l cu mașina 2 kilometri

politie-bataie-omor-cluj
Foto:PC: oradestiri.ro

La 14 ianuarie, curent, în raionul Florești a avut loc un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui pieton de 18 ani. Autorul tragediei, un tânăr de 29 de ani fără permis de conducere, a accident tânărul și l-a târât cu mașina aproximativ 2 kilometri, abandonându-l într-o baltă de sânge.

Astfel, în jurul orei 5:00, la Dispeceratul Regimentului de patrulare Nord al INP, a parvenit o informație, că pe o stradă din orașul Florești a fost tamponat un pieton. Ajunși la fața locului, inspectorii de patrulare au depistat victima accidentată, care s-a dovedit a fi un tânăr de 18 ani, originar din orașul Florești, care a fost transportat de urgență la spital. Cu regret, medicii nu au putut reanima pacientul. Acesta a decedat, în urma traumatismelor primite.

În rezultatul măsurilor investigative de căutare, a fost depistată și identificată în satul Ivanovca, același raion, unitatea de transport implicată în accident. La fel, în cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în momentul producerii accidentului, la volanul automobilului de model „Opel” se afla un tânăr, în vârstă de 29 de ani, locuitor al satului Ivanovca, care nu dispune de permis de conducere.

Actualmente, bănuitul este reținut pentru 72 de ore și se află în Izolatorul de detenție provizorie al Inspectoratului de poliție Florești. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă, pentru părăsirea locului accidentului, până la 2 ani de privațiune de libertate, iar pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport care a cauzat, din imprudență, decesul unei persoane de la 2 la 7 ani de închisoare cu privare de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *