Un tânăr olandez este suspectat de acțiuni perverse față de câțiva minori moldoveni

hackare
Foto:PC: metro.se

Un tânăr olandez, de 23 de ani, este suspectat de acțiuni perverse față de câțiva minori moldoveni care nu au atins vârsta de 14 ani. Tânărul a activat, în ultimii doi ani, în calitate de voluntar la un ONG, înregistrat în Capitală. Acesta a fost reținut în ultima zi a anului precedent.

În baza unei informații operative, timp de 7 luni, ofițerii au acumulat suficiente probe privind discuțiile tânărului cu minorii prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta ar fi avut conversații cu caracter indecent, orientate spre satisfacerea poftei sexuale, obținerea încrederii copiilor şi întâlnirea cu aceștia în vederea abuzării sexuale în mediul real.

În cadrul ONG-ului, suspectul avea posibilitatea să facă cunoștință cu copii din familii vulnerabile, obținând încrederea lor prin oferirea cadourilor, după care stabilea întâlniri în locuri de agrement. În alte cazuri, suspectul, prin intermediul rețelelor de socializare, purta discuții obscene referitor la relații sexuale cu mai mulți minori de sex masculin.

În prezent, bărbatul se află în stare de arest și este cercetat pentru „Acţiuni perverse”. În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta riscă să fie condamnat la închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Cazul este cercetat în continuare de forțele de ordine, în vederea stabilirii altor victime ale abuzurilor sexuale comise de acesta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *