Un tânăr a fost reținut în flagrant, în timp ce fura dintr-o piață din sectorul Botanica

1026
Foto:Foto simbol PC: proalba.ro

Un tânăr de 29 de ani, locuitor al orașului Chișinău, este suspect că a încercat să fure mai multe bunuri din interiorul unor gherete din incinta unei piețe din sectorul Botanica al Capitalei.

Incidentul a avut loc pe 12 ianuarie, după miezul nopții, pe str. Cuza-Vodă din Chișinău, când în timpul patrulării pentru asigurarea ordinii publice și combaterea unor eventuale infracțiuni, un echipaj de patrulare a observat cum peste gardul pieței din apropiere o persoană necunoscută aruncă niște bunuri. Odată cu polițiștii, acest lucru a fost observat și de paznicul pieței, care a strigat după ajutor precum că cineva sparge gheretele.

Auzind acestea, suspectul care tocmai reușise să scoată toate bunurile dintr-o gheretă și încerca să spargă alta, a sărit gardul și a încercat să fugă. Nu i-a reușit însă, fiind reținut de polițiști și escortat la Inspectoratul de Poliție al sectorului Botanica.

În buzunarul individului a fost găsit mânerul ușii de la a doua gheretă pe care acesta intenționa s-o jefuiască.

Suspectul are 29 de ani, locuiește în Chișinău și nu este la prima abatere de la lege pentru infracțiuni similare. Acesta a încercat să propună bani inspectorilor, doar ca să fie lăsat să plece. După ce propunerile sale au fost refuzate, bărbatul și-a recunoscut vina, pe numele lui fiind deschisă o anchetă. Acesta riscă, în baza art.186 din Codul Penal al Republicii Moldova „Furtul”, o amendă până la 6.000 de lei sau până la 2 ani de închisoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *