(foto, video) Shopping MallDova a premiat câştigătorii tombolei de iarnă

Tombola_2015_3
Foto:Marele premiu al tombolei de la Shopping MallDova

Prima lună din an a adus cumpărătorilor Shopping MallDova cadouri nespus de frumoase. Pe data de 5 ianuarie, în incinta celui mai mare mall din capitală a avut loc extragerea câştigătorilor înscrişi la tombola dedicată sărbătorilor de iarnă.

Astfel, zeci de cumpărători au primit în dar premii valoroase, iar cel mai norocos dintre ei a mers acasă cu „150 reni-putere” – o maşină Volkswagen Passat. Ion Cecan a fost desemnat drept câştigătorul automobilului.

 

Desemnarea câștigătorului
Desemnarea câștigătorului

Ion Cecan, marele câștigător: „Vreau să spun mulțumesc mult Shopping MallDova pentru că mi-au îndeplinit dorința cea mare. Este prima dată când câştig un astfel de premiu. Le recomand tuturor să participe în continuare la asemenea acţiuni”.

Dar din dar se face rai, spune Ion Cecan, care va împărţi din norocul său cu soţia.

Natalia Boltencova, soţia câştigătorului: „Sunt foarte emoţionată, practic nu îmi vine să cred. A fost visul meu. Mulțumesc mult”.

Tombola a inclus și alte zeci de premii care au fost câştigate de vizitatorii Shopping MallDova. Doi norocoşi vizitatori, alături de partenerii lor,  vor pleca în vacanţă la munte, fiind câştigătorii a două sejururi. 10 cumpărători au intrat în posesia unor valize pentru călătorii, iar alţi norocoşi vizitatori au câştigat vouchere la bowling sau jucării. Desfăşurată timp de o lună, până pe 5 ianuarie, în ajunul Crăciunului, tombola s-a tranformat într-o adevărată sărbătoare.  Astfel, cei care în perioada sărbătorilor de iarnă au făcut cumpărături în valoare de minim 300 de lei, au primit cadouri generoase de la Moș Crăciun.

Anatol, vizitator: „Suntem vizitatori fideli ai Shopping MallDova. Aici găsim o diversitate de produse, iar de sărbători reducerile au fost foarte generoase, prin urmare am avut deosebita plăcere să petrecem timpul aici”.

Mariana, vizitatoare: „Venim la Shopping MallDova destul de des. Aici găsim de toate, de la jucării, haine până la produse alimentare. Aproape tot timpul facem cumpărăturile aici”.

Shopping MallDova îți răspălește plăcerea cumpărăturilor!

 

Tombola_2015_1
Tombola cu premii de la Shopping MallDova
Tombola_2015_2
Tombola cu premii de la Shopping MallDova
Tombola_2015_3
Tombola cu premii de la Shopping MallDova
Tombola_2015_4
Tombola cu premii de la Shopping MallDova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *